Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Fernando Llorente og Atletic Blibao klarte ikke mer enn uavgjort mot det israelske laget.
Fernando Llorente og Atletic Blibao klarte ikke mer enn uavgjort mot det israelske laget.

Tok med seg poeng fra Bilbao

Det var smått sensasjonelt da den ressurssvake israelske klubben Kiryat Shmona vant seriegull forrige sesong. Torsdag sjokkerte de igjen da de holdt Atletic Club Bilbao til uavgjort i Spania.

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Atletic Bibao er en baskisk storklubb i La Liga og er den eneste klubben i Spania som aldri har rykket ned fra toppdivisjonen. Hapoel Ironi Kiryat Shmona er imidlertid en knøttliten klubb, selv i israelsk målestokk, med en tilskuerkapasitet på 5.300.

Det var nok få baskere i Bilbao som hadde forestilt seg at klubben i deres hjerte skulle avgi poeng mot det israelske sensasjonslaget i denne Europa-ligakampen. Særlig siden israelsk fotball er nede i en stor bølgedal for øyeblikket, noe som ble ytterligere understreket da herrelandslaget ble banket 4-0 mot Russland i Tel Aviv forrige uke.

Allerede 14 minutter ut i kampen scoret Adrian Rochet for gjestene, i det som var Hapoels første angrep i kampen. Fem minutter før pause utliknet Markel Susaeta for Bilbao. Stjernespissen Fernando Llorente, som ifølge en rekke europeiske medier var jaktet av en mengde britiske toppklubber i sommer, kom inn etter pause. Men israelerne stod i mot, tross et enormt press fra hjemmelaget. Dermed var sensasjonen et faktum. David hadde tatt poeng mot Goliat.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart