Fem israelere drept

– Israel ser på de palestinske myndighetene som et Taliban-regime, og det må bli bekjempet på akkurat den samme måte som amerikanerne kjemper [i Afghanistan], sier sikkerhetsminister Uzi Landau mandag. Fire israelske sivile og en soldat ble drept i uavhengige skyteangrep søndag. I kystbyen Hadera åpnet to palestinske terrorister ild, drepte fire israelske kvinner og skadet 42 andre. Organisasjonen Islamsk hellig krig tok på seg ansvaret for angrepet. De to terroristene tilhørte sikkerhetsstyrkene til Yassir Arafat. Ni av de skadde er fortsatt på sykehus. De to terroristene ble skutt og drept av israelsk politi.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart