Drepte to tenåringer

En palestinsk terrorist skjøt søndag ettermiddag mot en israelsk buss i Jerusalem, og drepte en 14 år gammel gutt og en 16 år gammel jente på vei hjem fra skolen. Nærmere 50 ble skadet. Terroristen ble drept av en grensepolitimann etter at han hadde tømt et fullt M-16 magasin. Politisjefen i Jerusalem, Mickey Lecy, opplyser at terroristen var medlem av organisasjonen Islamsk hellig krig. Han var 24 år og fra Hebron. Krysset hvor terrorhandlingen skjedde ligger på nordsiden av Jerusalem, og er under 24-timers overvåkning på grunn av nærheten til palestinske områder på Vestbredden. Rundt 180.000 arabiske arbeidere kommer inn i Jerusalem hver dag, og de aller fleste kommer inn fra nord. Derfor er så mye som 60 prosent av politikapasiteten i Jerusalem samlet i dette området.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart