Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Slik ser det ut når IDF redder sin sivilbefolkning

Den israelske storbyen Beersheba ble utsatt for et stort antall rakettangrep fra Gaza-stripen tirsdag morgen. Rakettforsvarssystemet Iron Dome avskar de fleste rakettene. Skjermdumpen fra israelsk Kanal 2 viser avskjæringene som små hvite prikker.
Den israelske storbyen Beersheba ble utsatt for et stort antall rakettangrep fra Gaza-stripen tirsdag morgen. Rakettforsvarssystemet Iron Dome avskar de fleste rakettene. Skjermdumpen fra israelsk Kanal 2 viser avskjæringene som små hvite prikker.
Den israelske storbyen Beersheba ble utsatt for et større antall rakettangrep i morgentimene tirsdag. Iron Dome avskar de aller fleste rakettene, men en buss ble truffet av splinter.

Militante palestinere på Gaza-stripen angrep den israelske storbyen Beersheba med 16 raketter tirsdag morgen. Iron Dome stanset 13 av rakettene, og de tre andre slo ned i bakken i nærheten av byen, melder Jerusalem Post. Én person ble lettere skadet da en buss ble truffet av splinter. Ifølge Times of Israel viser TV-bilder store ødeleggelser på en parkeringsplass i byen.

I løpet av natten har IDF rammet omkring hundre mål som knyttes til terrororganisasjonene på Gaza-stripen. Underjordiske avfyringsanlegg for raketter, våpensmuglingstunneler, kommandostillinger til Hamas og våpenlager var blant målene, ifølge IDF. Også Den nasjonale islamske bank, som Hamas bruker til å betale sine ansatte, ble rammet. Ifølge Al Jazeera ble fire mennesker skadet i angrepet på banken. Angrepet skjedde midt på natten for i størst  mulig grad å unngå tap av liv.

En rekke andre israelske byer og tettsteder er utsatt for rakettangrep i morgentimene onsdag, inkludert Ashdod, Ashkelon, Ofakim. Omkring klokken 04.00 israelsk tid gikk rakettalarmen i byer som Kiryat Gat, Sderot og andre tettsteder i området rundt Gaza-stripen.

 


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart