Den israelske storbyen Beersheba ble utsatt for et stort antall rakettangrep fra Gaza-stripen tirsdag morgen. Rakettforsvarssystemet Iron Dome avskar de fleste rakettene. Skjermdumpen fra israelsk Kanal 2 viser avskjæringene som små hvite prikker.
Den israelske storbyen Beersheba ble utsatt for et stort antall rakettangrep fra Gaza-stripen tirsdag morgen. Rakettforsvarssystemet Iron Dome avskar de fleste rakettene. Skjermdumpen fra israelsk Kanal 2 viser avskjæringene som små hvite prikker.

Slik ser det ut når IDF redder sin sivilbefolkning

Den israelske storbyen Beersheba ble utsatt for et større antall rakettangrep i morgentimene tirsdag. Iron Dome avskar de aller fleste rakettene, men en buss ble truffet av splinter.

Militante palestinere på Gaza-stripen angrep den israelske storbyen Beersheba med 16 raketter tirsdag morgen. Iron Dome stanset 13 av rakettene, og de tre andre slo ned i bakken i nærheten av byen, melder Jerusalem Post. Én person ble lettere skadet da en buss ble truffet av splinter. Ifølge Times of Israel viser TV-bilder store ødeleggelser på en parkeringsplass i byen.

I løpet av natten har IDF rammet omkring hundre mål som knyttes til terrororganisasjonene på Gaza-stripen. Underjordiske avfyringsanlegg for raketter, våpensmuglingstunneler, kommandostillinger til Hamas og våpenlager var blant målene, ifølge IDF. Også Den nasjonale islamske bank, som Hamas bruker til å betale sine ansatte, ble rammet. Ifølge Al Jazeera ble fire mennesker skadet i angrepet på banken. Angrepet skjedde midt på natten for i størst  mulig grad å unngå tap av liv.

En rekke andre israelske byer og tettsteder er utsatt for rakettangrep i morgentimene onsdag, inkludert Ashdod, Ashkelon, Ofakim. Omkring klokken 04.00 israelsk tid gikk rakettalarmen i byer som Kiryat Gat, Sderot og andre tettsteder i området rundt Gaza-stripen.

 

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart