Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Iran truer Israel med hevnangrep

Irans øverste leder Ayatollah Khamenei sammen med en av soldatene som ble drept i et luftangrep i Syria søndag, Jihad Mughniyeh. (Foto: @khamenei_ir, Twitter)
Irans øverste leder Ayatollah Khamenei sammen med en av soldatene som ble drept i et luftangrep i Syria søndag, Jihad Mughniyeh. (Foto: @khamenei_ir, Twitter)
- Israel bør forvente ”grusomme lynnedslag”, uttalte lederen for revolusjonsgarden i dag.

Iranske myndighetspersoner kommer nå med kraftige trusler om gjengjeldelsesaksjoner overfor Israel, etter at en av deres generaler og flere iranske soldater søndag ble drept i et luftangrep som flere utenlandske kilder mener Israel sto bak.

Truslene fremsettes etter at regimets øverste leder, Ayatollah Ali Khamenei, tirsdag postet bilder på Twitter av seg selv sammen med en av soldatene som ble drept i luftangrepet. Soldaten var sønn av en tidligere militær leder i Hizbollah. Bildet viser en relasjon mellom ham og Khamenei, og på denne måten kommuniserer ayatollahen at luftangrepet har berørt ham personlig.

Revolusjonsgardens sjef Mohammad Ali Jafari uttalte at Israel bør forvente ”grusomme lynnedslag”, ifølge det iranske nyhetsbyrået Tasnim. Han sa også at Iran vil utvide sin støtte til muslimske krigere i Midtøsten ”inntil sionistregimet til slutt kollapser”.

Ordføreren i det iranske parlamentet, Ali Larijani, anklaget Israel for å stå bak ”alle terrorhandlinger i Midtøsten”, og sa at ”nødvendige skritt må tas i disse sakene”, melder Press TV.

De iranske nyhetsbyråenes meldinger er referert av Times of Israel.

Israelske myndigheter har ikke villet kommentere utspillene, men det er kjent at beredskapen er trappet opp i nordområdene, blant annet ved at rakettforsvaret er styrket i nord.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart