Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

IS tar på seg skylden for terrorangrep

Angrepet skal ha skjedd ved Damaskus-porten i Jerusalem. (Foto: Magen David Adom)
En kvinnelig politibetjent ble drept i angrepet. (Foto: Magen David Adom)
Men Hamas avviser at Den islamske stat sto bak. De hevder de utførte terrorangrepet.

Terrorgruppen Den islamske stat har tatt på seg skylden for fredags terrorangrep i Jerusalem, hvor en kvinnelige grensevakt ble drept og fire andre ble skadet. I en uttalelse fra terrorgruppens eget nyhetsbyrå sier de «soldater fra kalifatet angrep en gruppe jøder», og advarer om at fredagens angrep ikke vil bli det siste.

Det er første gang Den islamske stat har tatt på seg skylden for et terrorangrep som er utført inne i Israel. De har tidligere hevdet å stå bak et rakettangrep mot feriebyen Eilat sør i Israel. Da ble raketter avfyrt fra Sinaihalvøya i Egypt.

Men Hamas´ talsmann Sami Abu Zuhri avviser at Den islamske stat sto bak fredagens terrorangrep. De mener IS kun er ute etter å skape forvirring. Abu Zuhri påstår at en av angriperne var medlem av Hamas og og at de to andre tilhørte Folkefronten for Palestinas frigjøring, skriver den israelske avisen Ha’aretz.

Fredagens angrep skjedde to ulike steder i Jerusalems gamleby. Tre palestinske menn bevæpnet med kniver og våpen gikk til angrep. En 23 år gammel grensevakt ble knivstukket og kritisk skadet i angrepet. Hun døde senere på sykehuset. I tillegg ble flere lettere og moderat skadet. Alle gjerningsmennene ble skutt og drept.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart