Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Fatah fordømmer Israel for å ha skutt terrorister

Mahmoud Abbas og Fatah fordømmer Israel for å forsvare seg selv. Her i møte med Donald Trump. (Foto: Shealah Craighead/Flickr)
Trump-administrasjonen kutter støtten til UNRWA. Her er Trump sammen med Mahmoud Abbas. (Foto: Shealah Craighead)
Partiet til Mahmoud Abbas mener det er en krigsforbrytelse at Israel forsvarer seg mot terror.

Fatah, den politiske fraksjonen som styrer de palestinske selvstyremyndighetene, fordømmer Israel for å ha skutt og drept de tre terroristene som fredag gikk til angrep i Jerusalem. Utstyrt med kniv og skytevåpen gikk tre palestinske menn til angrep to steder i Jerusalems gamleby. En kvinnelig politibetjent ble drept og fire andre ble skadet i angrepet. I en uttalelse sier Fatah, som ledes av palestinernes president Mahmoud Abbas, at drapet på de tre terroristene er «en krigsforbrytelse».

– Fatah fordømmer krigsforbrytelsen utført av israelske okkupasjonsstyrker i Jerusalem mot tre palestinske ungdommer, sier Osama al-Kawasme, talsmann for Fatah, ifølge Times of Israel. To av terroristene ble født i 1998 og en i 1999. Ifølge sikkerhetstjenesten Shin Bet skal alle tre komme fra samme by på Vestbredden.

En av angriperne skal ifølge rapportene ha vært i besittelse av en Carl Gustav-maskinpistol. Den skal ha kilt seg under angrepet, noe som sannsynligvis forhindret at terrorangrepet fikk et enda mer alvorlig utfall. Både terrorgruppen Den islamske stat (IS) og Hamas har tatt på seg skylden for angrepet fredag kveld.

Istedenfor å fordømme Israel for å forsvare seg selv mot terrorister burde president Abbas og Fatah heller slutte med oppvigleri blant sin egen befolkning. Både gjennom skolebøker, sosiale medier og andre medier oppfordrer den såkalte «moderate» palestinske fraksjonen til vold og drap på jøder.

De gir også lønn til terrorister som utfører terrorangrep mot Israel.

Angrepet skal ha skjedd ved Damaskus-porten i Jerusalem. (Foto: Magen David Adom)
En kvinnelig politibetjent ble drept i angrepet. Fire andre ble skadet. (Foto: Magen David Adom)

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart