Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Israelske styrker slo tilbake mot Raziel Shevachs drapsmenn

Seksbarnsfaren Raziel Shevach ble skutt og drept i et terrorangrep på Vestbredden 9. januar. (Foto: Privat)
Seksbarnsfaren Raziel Shevach ble skutt og drept i et terrorangrep på Vestbredden 9. januar. (Foto: Privat)
Terroristene skjulte seg i Jenin på Vestbredden.

Natt til torsdag 18. januar rykket israelske spesialstyrker inn i den palestinske byen Jenin på Vestbredden. Målet var å arrestere terroristene som drepte seksbarnsfaren Raziel Shevach 9. januar. Israelsk etterretning hadde funnet fram til hvilken bygning terroristene holdt seg skjult.

Terroristen Ahmed Nasser Jarrar ble drept i skuddveksling med de israelske styrkene, melder Ha’aretz. Ifølge palestinske medier er han sønn av en Hamas-terrorist som ble drept av israelske styrker for 16 år siden under den andre intifadaen, skriver Times of Israel.

– Hvis han ble martyr, så er det godt for ham, sier moren til terroristen. Hamas melder nå at den drepte var medlem av deres Qassam-styrker. «Han ble martyr i en heltemodig kamp for Qassam-brigadene,» skriver Hamas.

En annen antatt deltaker i terrorangrepet 9. januar og andre palestinere ble arrestert. To israelske soldater ble skadet i operasjonen, en av dem alvorlig. Flere hundre palestinere i området konfronterte de israelske styrkene med eksplosiver, steiner og skyting.

Oppdatering 19. januar: Israelske medier melder nå at Ahmed Nasser Jarrar fortsatt er i live og på frifot. Hans identitet ble forvekslet med en annen palestiner som ble drept under operasjonen i Jenin 18. januar.

 

Er du en takknemlig leser av Miff.no, men ikke medlem? Klikk her for å registrere deg nå, og du mottar medlemsavis seks ganger i året og invitasjon til møter i ditt område m.m. Det tar kun to minutt. Takk og velkommen! Uten våre medlemmer kan vi ikke gjøre dette arbeidet!


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart