Raed Al-Karmi. (Foto: Facebook/PMW)
Raed Al-Karmi. (Foto: Facebook/PMW)

Fatah-partiet til president Abbas hyller drap på «126 zionister»

De palestinske selvstyremyndighetene og Fatah-bevegelsen fortsetter å feire, ære og løfte fram terrorister som rollemodeller.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

I midten av januar publiserte Fatah-partiets avdeling i Betlehem flere innlegg på Facebook der de hedret den palestinske terroristen Raed Al-Karmi.

Det skriver Palestinian Media Watch (PMW) i en artikkel publisert mandag 5. februar.

Raed al-Karmi var ansvarlig for drap på ni israelere under de palestinske selvstyremyndighetenes (PA) terrorkampanje mot Israel, også kjent som Den andre intifadaen.

Al-Karmi ledet terrorgruppen Al-Aqsa Martyrbrigaden på Vestbredden inntil han ble likvidert i en eksplosjon i januar 2002.

I et innlegg publisert 14. januar er Al-Karmi avbildet ikledd militæruniform mens han hever to automatgevær. Over bildet står følgende tekst på arabisk:

Raed Al-Karmi, sjef for Al-Aqsa-martyrenes brigader, forhindret bosetterne i å bevege seg rundt. Da Raed-Al Karmi døde som martyr (Shahid) var responsen på likvideringen at flere enn 126 zionister ble drept og at mange flere ble skadet av kulene fra Raed Al-Karmi-avdelingen tilhørende Fatah-bevegelsens Al-Aqsa-martyrenes brigader. Hyllest til martyrene som er mer dyrebare enn oss alle til sammen!

I et annet innlegg publisert samme dag hylles Al-Karmi og to av planleggerne av München-massakren under OL i 1972 der 11 israelske idrettsutøvere ble myrdet av palestinske terrorister fra organisasjonen Svart September.

Bildet viser Salah Khalaf og Fakhri Al-Omari fra Svart September i tillegg til Raed Al-Karmi (med automatgevær) og Hayel Abdel Hamid (nede til venstre).

Dette bildet ble publisert på Facebook-siden til Fatahs Betlehems-avdeling. (Foto: Facebook/PMW)
Dette bildet ble publisert på Facebook-siden til Fatahs Betlehem-avdeling. (Foto: Facebook/PMW)

Teksten over bildet sier:

Menn som trodde på den uunngåelige seieren og fulgte veien til frigjøring

På selve bildet står følgende tekst:

Menn som trodde på den uunngåelige seieren og fulgte veien til frigjøring
Revolusjonens samvittighet, martyren Salah Khalaf [leder for terrororganisasjonen Svart September. Han ble drept av en palestinsk sikkerhetsvakt med forbindelse til Abu Nidal-gruppen]

Martyr Hayel Abdel Hamid den store [en av grunnleggerne av Fatah. Ble likvidert sammen med Salah Khalaf]

Martyren Fakhri Al-Omari, vokter av eden [en av grunnleggerne av Svart September. Ble likvidert sammen med Salah Khalaf]

Martyren Raed Al-Karmi, ørnen til Fatahs Betlehems-avdeling av Al-Aqsa martyrbrigaden

Dagen før, 13. januar, publiserte Fatahs gruppe i Betlehem dette bildet:

Terroristen Raed Al-Karmi. (Foto: Facebook/PMW)
Terroristen Raed Al-Karmi. (Foto: Facebook/PMW)

Tekst over bildet:

I morgen, 14. januar, er årsdagen for dødsfallet for brigadens martyr og ørn, Raed Sa’id Al-Karmi
Måtte Allah omslutte hans sjel med tusenvis av nådegaver
Mesteren for raske reaksjoner

Et fjerde innlegg som hyller terroristen Al-Karmi ble publisert 14. januar. Det handler om et lokalt fotballag fra Fatah som er oppkalt etter en annen terrorist. Laget organiserte en turnering for å hedre Raed Al-Karmi og for å markere datoen da han døde.

I de palestinske myndighetenes offisielle dagsavis, Al-Hayat Al-Jadida, ble det trykket et bilde av vinnerlaget. Det viser fotballspillere som poserer ved siden av en plakat med bilde av Raed Al-Karmi mens han holder en automatrifle.

Vinnerlaget poserer med et skilt med hyllest til Raed Al-Karmi. (Foto: Facebook/PMW)
Vinnerlaget poserer med en plakat med hyllest til Raed Al-Karmi. (Foto: Facebook/PMW)

Tekst på plakaten:

Den sekstende årsdagen for dødsfallet som en martyr, kommandøren, brigadens ørn, Raed Al-Karmi
Martyr Thabet Thabets underavdeling – Det sørlige nabolaget

Thabet Thabet var en av grunnleggerne av Fatahs væpnede gruppe Tanzim i byen Tulkarem på Vestbredden. Han var ansvarlig for mange skyteangrep mot israelere ved begynnelsen av PAs terrorkampanje som pågikk mellom år 2000 og 2005, og ble likvidert av IDF 31. desember 2000.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart