Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Huset til den palestinske terroristen Muhammad Yousef på Vestbredden ble revet tirsdag 28. august. (Foto: IDF)
Huset til den palestinske terroristen Muhammad Yousef på Vestbredden ble revet tirsdag 28. august. (Foto: IDF)

Rev huset til palestinsk terrorist

Muhammad Yousef drepte en israeler i et terrorangrep i forrige måned.

LO har nettopp bekreftet at de vil utslette Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Det israelske forsvaret har revet huset til terroristen Muhammad Yousef (17), som brøt seg inn i en israelsk bosetning og drepte den israelske tobarnsfaren Yotam Ovadia (31) i forrige måned, skriver Times of Israel.

Det var natt til 26. juli at 17 år gamle Yousef fra den palestinske landsbyen Kobar brøt seg inn i den israelske bosetningen Adam på Vestbredden. Der knivstakk to israelere, før han ble skutt og drept. En 58 år gammel mann ble alvorlig skadet og en 31 år gammel tobarnsfar ble drept i angrepet.

En tredje beboer i bosetningen, 41 år gamle Assaf Raviv, hørte bråk og skjønte at det dreide seg om et terrorangrep. Det var han som skjøt Yousef og stanset angrepet. Raviv ble også knivstukket og lettere skadet.

Tidlig på morgenen tirsdag 28. august kom israelske soldater med bulldoser og jevnet huset til terroristen med jorden, to uker etter at de hadde gitt et formelt varsel om riving. Israel sier praksisen med å rive terroristers hjem er et effektivt tiltak for å demotivere andre fra å gjennomføre terrorangrep.

Ovadia etterlot seg en kone, et barn på to år og en baby på sju måneder.

Terrorofferet Yotam Ovadia sammen med familien sin. (Foto: Privat)
Terrorofferet Yotam Ovadia sammen med familien sin. (Foto: Privat)

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart