Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

– Selv om fienden dreper våre barn, vil de aldri klare å knekke oss

Shira og Amichai Ish-Ran mistet babyen sin etter terrorangrepet søndag 9. desember. (Foto: Skjermdump YouTube)
Shira og Amichai Ish-Ran mistet babyen sin etter terrorangrepet søndag 9. desember. (Foto: Skjermdump YouTube)
Foreldrene til babyen som døde etter terrorangrep på Vestbredden snakker ut.

Shira og Amichai Ish-Ran, foreldrene til spedbarnet som ble forløst med keisersnitt etter at moren ble skutt i et terrorangrep søndag 9. desember, holdt en pressekonferanse på sykehuset i Jerusalem søndag. Der takket de sykehuspersonalet som i flere dager kjempet for å redde livet til sønnen deres, som døde på sykehuset etter tre dager, skriver Yedioth Ahronoth.

– Selv om fienden dreper våre barn, så vil de aldri klare å knekke oss, sa foreldrene på pressekonferansen på Sha’arei Tzedek medisinske senter.

Shira var sju måneder på vei da hun og seks andre israelere ble skutt av en palestinsk terrorist mens de stod på et busstopp utenfor bosetningen Ofra på Vestbredden. Også hennes ektemann Amichai ble skutt i terrorangrepet.

– I løpet av de tre dagene som babyen vårt levde så forente han landet – sekulære, religiøse, ultraortodokse, høyre- og venstresiden – alle kom for å støtte oss. Jeg er stolt av å være en del av denne nasjonen, sa Amichai til de fremmøtte journalistene, før han la til:

– Våre fiender kan skyte oss, knivstikke oss, kjøre over oss og kaste steiner mot oss. De kan drepe oss og våre barn, men de kan aldri knekke oss.

Shira var den som ble alvorligst skadet i angrepet. Hun er nå utenfor livsfare, men har en lang rehabiliteringsprosess foran seg, ifølge sykehuset. Sykehuset forteller videre at de ikke tror at skadene hun pådro seg i terrorangrepet skal være til hinder for at hun kan bli gravid igjen i framtiden. Selv sier Shira at hennes svar på terrorangrepet vil være å få mange barn.

Babyen fikk navnet Aimad Yisrael (min nasjon for alltid, Israel) før han ble begravet på den jødiske gravplassen på Oljeberget i Jerusalem.

Terroristen bak angrepet ble onsdag 13. desember drept i en skuddveksling med israelske sikkerhetsstyrker. Flere andre mistenkte ble pågrepet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart