Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

En drept og flere skadet i nye angrep

En person ble drept og flere skadet da en rakett eksploderte i Ramat Gan utenfor Tel Aviv. (Foto: Magen David Adom)
Over 2300 raketter er nå avfyrt mot sivilbefolkningen i Israel.

Selv om det har kommet rapporter om at det pågår forhandlinger om en våpenhvile, fortsetter rakettangrepene fra Gazastripen. Lørdag ettermiddag ble en person drept og flere skadet da en rakett eksploderte i Ramat Gan utenfor Tel Aviv. Også flere andre områder rundt Tel Aviv skal være truffet.

Også i den arabiske byen Taibe nordøst for Tel Aviv eksploderte en rakett.

Samtidig fortsetter de israelske angrepene mot Hamas og Islamsk Jihad på Gazastripen. Det israelske forsvaret sier de har bombet minst 20 av rakettutskytningsrampene til Hamas i løpet av dagen. Ti personer er nå drept i Israel, ni av dem sivile. I tillegg er over 100 skadet, flere alvorlig og kritisk. Siden mandag kveld er det avfyrt over 2300 raketter mot Israel.

Ifølge Hamas er over 120 personer drept på Gazastripen siden mandag. Det israelske forsvaret sier at langt over halvparten av dem var terrorister fra Hamas og Islamsk Jihad, men det er også flere barn blant de drepte.

Det israelske forsvaret sier de prøver å unngå alle sivile tap, men at Hamas bruker sivile som skjold ved blant annet å avfyre raketter fra befolkede områder. Det israelske forsvaret sier også at flere sivile på Gaza er drept av Hamas sine egne raketter, da flere hundre av dem har landet inne på Gaza.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart