Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel angrepet med 200 raketter i natt

En bolig i Beer Sheva ble truffet av en rakett, men familien var heldigvis i bomberom og ingen ble skadet. (Foto: Twitter)
Samtidig kommer det meldinger om at en våpenhvile nærmer seg.

Det israelske forsvaret opplyser om at det er avfyrt rundt 200 raketter mot Israel fra Gazastripen fra fredag kveld til lørdag morgen. 100 av rakettene ble skutt ned av rakettforsvaret Iron Dome, mens 30 raketter ikke skal ha nådd Israel og landet inne på Gazastripen.

I byen Beer Sheva ble en bolig truffet av en av rakettene fra Gaza, men ingen skal ha kommet til skade. Også i byen Ashdod skal raketter ha truffet bygg. 19 personer havnet på sykehus i Beer Sheva, de fleste ble skadet på vei til bomberom.

Det israelske forsvaret sier de har bombet flere titalls mål tilhørende Hamas og Islamsk Jihad, de to palestinske terrorgruppen som avfyrer raketter mot sivilbefolkningen i Israel. Flere rakettutskytningsramper skal være bombet.

Samtidig kommer det meldinger om at det skal nærme seg en våpenhvile. En anonym diplomat sier til Times of Israel at han tror det vil bli en våpenhvile mellom Israel og Hamas i løpet av de kommende dagene.

Siden mandag har terrorister på Gaza avfyrt over 2000 raketter mot Israel. Ni er blitt drept og over hundre skadet, flere alvorlig og kritisk, i angrepene.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart