Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Minst 100 raketter avfyrt mot Israel

Rakettangrep fra Gazastripen mot sør-Israel. (Arkivfoto: IDF)
Rakettalarmen uler fredag kveld i store deler av det sørlige og sentrale Israel. Terrorgruppen Islamsk Jihad sier de står bak.

Fredag kveld går rakettalarmen flere steder i det sørlige og sentrale Israel. Terrorister på Gazastripen har i løpet av kvelden avfyrt en rekke raketter mot flere israelske byer. Rakettforsvaret Iron Dome skal ha skutt ned de innkommende rakettene. Det er foreløpig ikke meldt om skadde.

En talsperson for Gaza-baserte Islamsk Jihad sier de står bak kveldens rakettangrep og at dette «bare er begynnelsen». Israels statsminister Yair Lapid sier de har nulltoleranse for angrep fra Gaza og at Islamsk Jihad er en iransk-støttet terrorgruppe som ønsker å utslette Israel.

Fredag kveld er det avfyrt minst 100 raketter mot Israel.

Rakettangrepene skjer etter at det israelske forsvaret tidligere på dagen angrep en rekke mål tilhørende den palestinske terrorgruppen Islamsk Jihad på Gazastripen. Ifølge det israelske forsvaret ble 15 terrorister drept, blant annet terrorlederen Tayseer Jabari i Islamsk Jihad.

Ifølge Hamas, som kontrollerer helsemyndighetene på Gaza, skal også en fem år gammel jente være drept i de israelske angrepene.

Som følge av urolighetene har Israel satt reservestyrker i beredskap. I Tel Aviv har de åpnet og klargjort offentlige bomberom.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart