Israelske soldater og redningspersonell etter terrorangrep ved al-Funduq på Vestbredden tirsdag 25. oktober.

Israeler alvorlig skadet i terrorangrep

En 55 år gammel israelsk mann ble knivstukket etter å ha handlet i en palestinsk butikk.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

En israelsk mann (55) ble knivstukket og alvorlig skadet i landsbyen al-Funduq nord på Vestbredden tirsdag kveld. Ifølge redningspersonell ble israeleren knivstukket da han var på vei ut av en butikk i landsbyen.

Etter å ha blitt knivstukket klarte mannen å kjøre fra stedet i sin egen bil. Han ble møtt av helsepersonell ikke langt unna og fraktet til Sheba-sykehuset i Ramat Gan. Det israelske forsvaret, som kaller hendelsen et terrorangrep, har startet letingen etter den palestinske knivstikkeren.

Knivangrepet skjer i en periode med høy spenning på Vestbredden.

Tirsdag morgen døde fem terrorister fra terrorgruppen Løvens hule i skuddveksling med israelske spesialsoldater i byen Nablus. En av de drepte var terrorgruppens leder. Også en bombefabrikk ble ødelagt.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart