Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Israelske soldater og redningspersonell etter terrorangrep ved al-Funduq på Vestbredden tirsdag 25. oktober.

Døde to uker etter terrorangrep

Shalom Sofer ble knivstukket etter et butikkbesøk.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

55 år gamle Shalom Sofer døde tirsdag 8. november, to uker etter at han ble alvorlig skadet i terror på Vestbredden, skriver Times of Israel.

Sofer ble knivstukket da han var på vei ut av en butikk i al-Funduq, en palestinsk landsby nær Kedumim, den 25. oktober. Han klarte å flykte fra stedet i sin egen bil etter angrepet og fikk medisinsk hjelp i nærheten.

Mannen ble lagt inn på sykehus med alvorlige skader, men tilstanden stabiliserte seg og 55-åringen ble senere utskrevet fra sykehus. Men tilstanden skal plutselig ha forverret seg og terrorofferet døde akutt av skadene han hadde pådratt seg.

Den palestinske terroristen ble pågrepet samme dag som angrepet.

Den palestinske knivstikkeren ble pågrepet 25. oktober. (Foto: IDF)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart