Flere personer er skadet etter et terrorangrep på promenaden i Tel Aviv 7. april. (Foto: MDA)

Terrorangrep på promenaden i Tel Aviv

Én person er drept og flere er skadet i terrorangrep i Tel Aviv. Alle ofrene er utenlandske turister.

En person ble drept og sju andre ble skadet i et terrorangrep ved promenaden i Tel Aviv fredag kveld. En terrorist skal ha kjørt på flere personer som gikk langs promenaden, skriver Times of Israel.

Den drepte er en utenlandsk turist i 30-årene. Også alle de skadde er turister, ifølge israelske myndigheter. En 74 år gammel mann, en 39 år gammel mann og en 17 år gammel jente skal være moderat skadet, mens fire andre turister skal være lettere skadet.

Turistene skal være fra Italia og Storbritannia. Terroristen ble skutt og drept av politiet da han forsøkte å hente et våpen i bilen sin.

Promenaden i Tel Aviv er et svært populært og travelt sted, både for lokalbefolkningen og for turister. Mange av byens hoteller ligger her.

Terrorangrepet skjer noen timer etter at to israelske søstre ble skutt og drept i et terrorangrep på Vestbredden. Søstrenes mor ble kritisk skadet.

Det siste døgnet er det også avfyrt nesten 100 raketter mot Israel, både fra Libanon og fra Gazastripen. Hamas står bak rakettangrepene.

Som følge av angrepene og uroen har statsminister Benjamin Netanyahu innkalt reservestyrkene til grensepolitiet. Også det israelske forsvaret har innkalt reservestyrker.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart