To kvinner ble drept og en annen ble alvorlig skadet i et terrorangrep på Vestbredden. (Foto: Flash90)

Israelske søstre drept i terrorangrep

I tillegg er moren deres kritisk skadet.

To personer ble drept og en person ble alvorlig skadet i et skyteangrep mot en bil på vei 57 nord på Vestbredden. Bilen med de tre personene i krasjet etter at terrorister begynte å skyte mot den, skriver Ha’aretz.

De drepte er to søstre på 16 og 21 år. Deres 48 år gamle mor er kritisk skadet. Det skal ha blitt avfyrt 22 skudd mot bilen med en Kalashnikov-rifle etter at den krasjet og kvinnene som satt i den var forsvarsløse.

Det israelske forsvaret sier de har iverksatt en operasjon for å lete etter de mistenkte som skjøt mot kvinnene i den israelsk-eide bilen. Den palestinske terrorgruppen Hamas hyller terrorangrepet.

Angrepet skjer i en tid med høy spenning mellom Israel og palestinske terrorgrupper. Det siste døgnet har terrorgruppen Hamas angrepet Israel med raketter både fra Gazastripen og fra Sør-Libanon.

Totalt er det avfyrt drøyt 100 raketter mot sivilbefolkningen i Israel.

Som følge av spenningen har forsvaret innkalt reservestyrker.

17 israelere er drept i palestinsk terror de siste månedene. Tre av dem har vært søskenpar. I tillegg til de to søstrene ble brødrene Hillel (21) og Yagel Yaniv (19) skutt og drept da de kjørte gjennom byen Huwara på Vestbredden 26. februar, mens brødrene Yaakov Yisrael Paley (5) og Asher Menahem Paley (7) ble drept i et angrep i Jerusalem 10. februar.

Sikkerhetsstyrker ved stedet hvor to søstre ble drept i et terrorangrep. (Foto: Flash90)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart