Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Bolig truffet – én drept, flere skadet

En person ble drept og flere ble skadet da en rakett traff en boligblokk i Rehovot sør for Tel Aviv 11. mai. (Foto: Flash90)
En leilighet ble totalskadet da en rakett traff en bygård i Rehovot sør for Tel Aviv. Ifølge israelske medier ble det brukt en iransk rakett i angrepet.

En person ble drept og minst fem personer ble skadet da en rakett fra Gazastripen traff en bygård i byen Rehovot sør for Tel Aviv.

Helsepersonell fant en hardt skadd mann i leiligheten som ble hardest rammet av rakettangrepet. Han ble erklært død kort tid etterpå.

Fire skadde, to kvinner i 70-årene, en 74 år gammel mann og en 50 år gammel mann, er moderat skadet og fraktet til sykehus. I tillegg ble en person lettere skadet. Flere får også behandling for angst og sjokk.

Ifølge israelske medier ble en iransk-produsert rakett brukt i angrepet i Rehovot. Det er ukjent hvorfor den ikke ble stanset av rakettforsvaret Iron Dome, men systemet klarer ikke å stanse alle rakettene som avfyres mot Israel. Uten Iron Dome kunne hundrevis av israelere blitt drept.

Det gikk hull i veggen da en bolig i Sderot ble truffet av en rakett 11. mai. (Foto: Flash90)

Flere raketter skal ha eksplodert i byen Sderot, som ligger nærmest Gazastripen. Blant annet ble det sprengt hull i veggen på en bolig.

I Sdot Negev ble en 82 år gammel kvinne lettere skadet av splinter fra en rakett. En mann i 90-årene får behandling for alvorlig panikkanfall.

Den iransk-støttede palestinske terrorgruppen Islamsk Jihad har siden onsdag ettermiddag avfyrt over 800 raketter mot Israel. Samtidig har Israel gjennomført luftangrep mot flere av terrorgruppens ledere.

Det israelske forsvaret har også bombet en rekke utskytningsramper som Islamsk Jihad har brukt til å avfyre raketter mot Israel med. Ifølge IDF har de bombet 190 mål som tilhører den palestinske terrorgruppen.

I tillegg til å ha drept en israeler har rakettene til Islamsk Jihad også drept minst fire sivile palestinere, ifølge IDF. Mange av rakettene som avfyres mot Israel ender opp med å eksplodere på Gazastripen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart