Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Terrorister mistenkt for å ha drept israelsk trebarnsmor er pågrepet

Israelske spesialsoldater under en arrestasjon nær Jenin på Vestbredden natt til 1. desember 2022. (Illustrasjonsfoto: IDF)
Førskolelæreren Batsheva Nigri ble brutalt drept av palestinske terrorister. Nå mener politiet at de har pågrepet gjerningspersonene.

Israelske sikkerhetsstyrker pågrep torsdag morgen to palestinere som er mistenkt for å ha utført det dødelige terrorangrepet nær Hebron dagen før, hvor den 42 år gamle trebarnsmoren og førskolelæreren Batsheva Nigri ble skutt og drept i et skyteangrep mot en bil på motorvei 60.

I tillegg ble en mann i 40-årene alvorlig skadet i angrepet. Den drepte kvinnens 12 år gamle datter satt også i bilen, som ble truffet med til sammen 22 skudd. Hun kom fra angrepet uten fysiske skader.

I en felles uttalelse fra den israelske sikkerhetstjenesten Shin Bet, grensepolitiet og IDF kommer det frem at de to mistenkte, som skal være i slekt, ble pågrepet i Hebron av politiets elitestyrke Yamas.

De israelske styrkene konfiskerte en M-16-rifle, som de tror ble brukt i angrepet. Forsvarsminister Yoav Gallant uttrykker sin takknemlighet overfor styrkene som var involvert i pågripelsene av de to mistenkte.

– Terroristene som brutalt drepte Batsheva Nigri vil tilbringe resten av sine liv i fengsel. Vi vil ta i bruk alle midler for å styrke vår sikkerhet. Vi vil forfølge og finne alle våre fiender, sier Israels forsvarsminister.

Angrepet skjedde bare to dager etter at en israelsk far og sønn ble drept i et terrorangrep i den palestinske byen Huwara. De to ble skutt bakfra da de besøkte en palestinsk bilvask. Terroristen er fortsatt på frifot.

Det siste halvannet året har det vært en bølge av terrorangrep mot israelere, spesielt på Vestbredden. Statsminister Benjamin Netanyahu og forsvarsminister Gallant anklager Iran for å finansiere terroren.

Siden nyttår er 34 personer drept i palestinske terrorangrep. I tillegg er over 100 personer skadet, mange alvorlig. Nesten alle har vært sivile.

Familie og venner i begravelsen til Batsheva Nigri, som ble drept i terrorangrepet. (Foto: Flash90)

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart