Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Høytstående terrorleder drept i luftangrep

Røyk stiger opp etter et israelsk luftangrep i Khan Yunis på den sørlige Gazstripen 18. oktober 2023. (Foto: Flash90)
Flere av terroristene som ledet an i angrepet på Israel 7. oktober er drept i israelske luftangrep.

Det israelske forsvaret (IDF) har i løpet av natten trappet opp angrepene mot mål på Gazastripen. IDF opplyser torsdag morgen at de har drept lederen av terrorgruppen Abd al-Qadir al-Husseini-brigadene.

Rafat Abu Hilal ble drept i et luftangrep i byen Rafah i det sørlige Gaza etter informasjon fra sikkerhetstjenesten Shin Bet. Hilal ledet den tredje største terrorgruppen på Gazastripen etter Hamas og Islamsk Jihad.

I løpet av natten er også flere medlemmer av de såkalte Nukhba-styrkene til Hamas drept i israelske luftangrep. Det var disse styrkene som ledet an i angrepet på Israel 7. oktober, hvor over 1400 mennesker ble drept, over 200 kidnappet og flere tusen skadet.

Ifølge IDF ble minst 10 Nukhba-terrorister drept i løpet av natten. I tillegg har IDF i løpet av det siste døgnet ødelagt flere hundre Hamas-mål, som utskytningsramper, tunellsjakter og kommandosentraler.

Også flere andre Hamas-topper er drept i luftangrep torsdag.

Til tross for at det israelske forsvaret har klart å slå ut store deler av den militære infrastrukturen til Hamas og andre terrorgrupper, så avfyres det fortsatt raketter fra Gazastripen mot sivilbefolkningen i Israel. Siden 7. oktober er det avfyrt over 7000 raketter mot Israel.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart