Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Mann i 50-årene døde etter terrorangrep

En 51 år gammel mann mistet livet i et terrorangrep ved Beit Kama. (Foto: Magen David Adom)
Terroristen var en israelsk borger født og oppvokst på Gazastripen.

En mann i 50-årene ble alvorlig skadet i et terrorangrep inne på en bensinstasjon ved Beit Kama i det sørlige Israel torsdag. Mannen stod i kø inne på bensinstasjonen da han ble knivstukket bakfra. I basketaket som oppstod klarte mannen, som var bevæpnet, å skyte og nøytralisere terroristen.

Etterpå skal mannen i 50-årene ha kollapset som følge av knivskadene. Han ble fraktet til Soroko-sykehuset i Beer Sheva, hvor tilstanden beskrives som kritisk. En 65 år gammel mann ble lettere skadet i angrepet.

Den hardt skadde mannen døde senere av skadene på sykehuset. Han er identifisert som 51 år gamle Uri Moyal og var ansatt i det israelske forsvaret.

Terroristen er identifisert som 22 år gamle Fadi Abu Altayef fra den israelske byen Rahat. Han bodde på Gazastripen frem til han ble 18 år gammel, men har bodd i Israel siden 2019. Han fikk israelsk statsborgerskap etter å ha giftet seg med en israelsk kvinne.

22-åringens mor er opprinnelig fra Rahat, en israelsk beduinby, mens faren er fra Gazastripen. Begge foreldrene bor for øyeblikket inne på Gazastripen.

De har de siste ukene vært flere terrorangrep med bruk av kniv. Senest i går ble to unge israelere angrepet med kniv av en palestinsk 15-åring.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart