NB! Mindre enn 100 ledige billetter til Gamle Logen onsdag

Det vil sannsynligvis IKKE bli anledning til å kjøpe billetter ved inngangen.

Bestill din billett på forhånd nå!

– En palestinsk stat i hele Palestina

Uri Avneri har i mange år stått på ytre venstre fløy i Israel. I dagens situasjon er han full av kritikk mot Israel, men har knapt et eneste forslag til at palestinerne muligens kunne gjøre ett og annet annerledes.

Onsdag 29. november kl. 18.00-20.30 blir det stor solidaritetskveld med ofrene og gislene etter 7. oktober-massakren i Gamle Logen (Grev Wedels plass 2) i Oslo. Ta med venner og familie for å vise din solidaritet!

Se program og bestill billetter her

7. oktober 2023 gjennomførte Hamas og Islamsk Jihad, støttet av Iran, den største massakren på sivile jøder siden Holocaust. Over 1400 israelere ble drept, 240 kidnappet og over 4.800 skadet. Flere er fortsatt savnet.

Iran og Hizbollah truer også Israel med 150.000 raketter i Sør-Libanon. Helt siden etableringen i 1988 har Hamas uttrykt drømmen om å utslette Israel og begå massakrer mot jøder. Bare israelske sikkerhetstiltak har forhindret dette tidligere. Bare israelske forsvarstiltak mot Hamas kan hindre at det skjer igjen. Hamas sier at de vil gjenta slike massakrer inntil Israel er utslettet.

I 2014 påpekte MIFF de mange likhetene mellom Hamas og Islamsk Stat. Dessverre ble varslene ignorert av de fleste politikere og medier i Norge. Det ultimale målet til Hamas er systematisk blitt fordreid av for eksempel NRK.

Omkring 1500 terrorister deltok i massakrene på israelske sivile 7. oktober. Allerede denne første måneden kommer en belønning på 20.000 kroner til deres etterlatte, senere kommer 3.800 kroner i måneden på livstid. Belønningen av terror er sponset av dine skattepenger.

De palestinske terroristene rykket inn i israelske landsbyer på en sabbatsmorgen, og israelske grensevakter ble tatt på sengen. De drepte et stort antall sivile – eldre, kvinner, barn – dødstallene har nå oversteget 1400, og fortsetter å vokse. Som Islamsk Stat dokumenterte de sine egne krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten i videoklipp. Et ukjent antall israelere og andre utenlandske statsborgere, over 200, er tatt som gisler av Hamas.

MIFF vet nøyaktig hvordan massakren på 1.400 israelere ble forberedt – og vi kjenner Norges rolle. Etter 7. oktober er det tid for en ny norsk tilnærming til konflikten! De store demokratiene gir klar støtte til Israels forsvarskamp, det samme må Norge gjøre.

At Hamas løslater gislene er det viktigste skrittet for å få til en raskest mulig avslutning på krigen. Se her hvordan du kan hjelpe.

Den redselsfulle krigen i dagene og ukene fremover er alene ansvaret til Hamas, Iran og deres allierte. Hamas ønsker sivile tap på Gazastripen, sier en tidligere norsk forsvarssjef. Vi skulle så inderlig ønske for de sivile palestinernes skyld, at de fikk være med på fred og normalisering med israelerne. Men deres nasjonale bevegelse er blitt kuppet av de mørkeste, mest destruktive kreftene i verden.

For mer om krigen, se alle MIFFs siste nyhetsartikler

Vis din støtte til Israels folk ved å bli medlem av MIFF nå!

For å gi en gave til MIFFs arbeid: Vipps 39881 | Send SMS med kodeordet GAVE + beløp til 1948. Standard: 250 kroner.

Kom på lokale MIFF-møter og den nasjonale konferansen MIFF Forum på Sola 11.-12. november

15. oktober arrangerte MIFF og tolv andre en stor støttemarkering for Israel utenfor Stortinget. Se og hør alle talene. Les MIFFs taler

MIFFs nye bok Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme. Klikk her for å bestille boken

Sarah Honig (fast kommentator på høyresiden i Jerusalem Post) kommenterte dette i sin artikkel 12.4. Der skriver hun bl. a.: PLO ble opprettet i 1964 før en forsvarskrig [i 1967] gav oss kontrollen på den andre siden av «den grønne linjen» [grensen fra 1949]. Hvis vi gav tilbake til det siste sandkornet, ville det ikke løse noe. Det er derfor Baraks sjokkerende innrømmelser ikke var store nok.

Avneri vet dette. Før Oslo-avtalen ble inngått [i 1993] deltok han sammen med Arafat på jordansk TV og la begeistret ut om to stater som skulle leve sammen i harmoni. Arafat avbrøt ham: «Det vil bare være en palestinsk stat i hele Palestina.»

Derfor uttalte [det arabiske] Knesset-medlemmet Azmi Bishara nylig i et ærlig øyeblikk: «Flyktningenes rettigheter går foran rettighetene til en palestinsk stat. Det har ingen hensikt å opprette en [palestinsk] stat uten at araberne får rett til å vende tilbake til selve Israel. Konflikten må bringes tilbake til der den startet i 1948.»

Siden «rett til å vende tilbake» er et kode-uttrykk for at Israel skal ødelegges, er det klart at selv ikke det minste området med jødisk suverenitet vil bli godtatt [av araberne]. Arafat vil ikke gå med på noe mindre enn selve Israels eksistens. [Det vil ikke være mulig med noe kompromiss som innebærer en levedyktig jødisk stat, uansett hva Israel gjør og innrømmer.

Og dette til tross for at etter 1948 har praktisk talt alle jødene flyktet fra de arabiske landene, de fleste til Israel. Og slik forholdet er for minoriteter der, har de ingenting å vende tilbake til.]

Kom til støttemarkering for Israel 29. november

Hillel Neuer fra UN Watch holder hovedtalen. Vakker musikk.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 12.500 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Siste artikler fra MIFF

Aktuelt etter 7. oktober-massakren

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart