Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Barnekrigen

8. mai hadde Martin Fletcher i NBC et sjeldent glimt inn i hvordan palestinerne rekrutterer sine barn til martyrer. Han brukte film som gruppen Palestinian Media Watch hadde tatt opp fra palestinsk TV. Andrea Levin gjengir følgende fra Fletchers reportasje:

‘De bruker en sjokktaktikk. De bruker reklamefilmer på palestinsk TV hvor barn blir bedt om å legge fra seg sine leker, ta opp steiner og gå til kamp mot Israel. De bruker skuespillere til å gjenskape det mest berømte bildet fra oppstanden, det som sjokkerte verden, av 12-årige Muhammed al-Dura som døde i sin fars armer, fanget i kryssilden i en konfrontasjon mellom israelere og palestinere. Reklamefilmen viser Muhammed i paradiset, der han gir en sterk oppfordring til andre barn om å «følge ham»‘.

På palestinsk TV inneholder filmen også noe som ikke ble sendt på NBC: Muhammed al-Dura boltrer seg på stranden, i en fornøyelsespark og flyr en drage i en eng omgitt av trær.

NBC viste også bilder fra Gaza, hvor barn stod i rekker på militært vis i en skolegård og blir utfordret til å tilsidesette sin frykt. De ropte: «Vi ber Allah om å ødelegge jødene.»

Hvorfor har nesten ingen medier vist slikt stoff?


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart