Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

«Ikke noe tempel»

Sjeik Muhammad Sayyed Tantawi er en muslimsk lærd av toppklasse ved Al-Azhar-universitetet i Egypt.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Nylig sa han til en gruppe studenter at det ikke finnes rester av noe tempel under Al-Aksa-moskeen (på Tempelplassen) i Jerusalem. Når Israel hevder det, er det for å villede verdensopinionen. (Khaleej Times, United Arab Emirates, 3.8.2001, ifølge oversettelse til engelsk iJerusalem Post).

Både Arafat og mange av hans toppfolk har sagt dette mange ganger i den senere tid.

Mange frykter at palestinerne er i ferd med å gjøre utsagnet sant. Det foregår nemlig graving, og palestinerne har brakt inn steinkuttere som bruker gamle steiner til nye bygninger. Israel har bøyd seg for truslene om en sterk økning i voldsspiralen hvis dette arbeidet blir undersøkt. Så ingen israelsk jøde og ingen uavhengig fagperson vet hva som egentlig foregår.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart