Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Islams mindreverdighetsfølelse

For bare noen få århundrer siden var kristenheten en sivilisasjon som var underlegen i forhold til den muslimske, med astronomer, matematikere, leger, arkitekter, banker og soldater som gav engelsk ord som admiral, trafikk og sjekk, og som erobret Bysantium, Hellas, Ungarn og Spania.

Men så begynte kristne å seile kloden rundt, bosatte nye kontinenter og startet den industrielle revolusjonen. Den arabiske verden ble liggende etter. «Vantro» oppfant boktrykkerkunsten, dampbåten, biler, lokomotiver og fly, siden ferdigmat, og de brakte elektrisitet, datamaskiner og telekommunikasjon til verden. Og til slutt landet de på selve månen, muslimenes symbol.

Det er dette at muslimene ikke lenger har noen lederstilling som gir næring til «det muslimske raseriet», som Bernard Lewis ved Princeton kaller det. De arabiske folkene er i uforholdsmessig stor grad analfabeter, arbeidsledige og nødlidende. Men det skyldes ikke noen fra Vesten. Det er skyldes dere egne ledere. De er ikke valgte. De har kastet bort enorme mineralrikdommer som deres land er velsignet med. Hver tredje oljedollar er brukt på våpen. og mye av resten har de investert i utlandet som privatfolk i stedet for hjemme som regjeringer som satser på å fremme framskritt og velstand.

Dette er noe av det som frambrakte terroren mot USA.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart