Islams mindreverdighetsfølelse

For bare noen få århundrer siden var kristenheten en sivilisasjon som var underlegen i forhold til den muslimske, med astronomer, matematikere, leger, arkitekter, banker og soldater som gav engelsk ord som admiral, trafikk og sjekk, og som erobret Bysantium, Hellas, Ungarn og Spania.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Men så begynte kristne å seile kloden rundt, bosatte nye kontinenter og startet den industrielle revolusjonen. Den arabiske verden ble liggende etter. «Vantro» oppfant boktrykkerkunsten, dampbåten, biler, lokomotiver og fly, siden ferdigmat, og de brakte elektrisitet, datamaskiner og telekommunikasjon til verden. Og til slutt landet de på selve månen, muslimenes symbol.

Det er dette at muslimene ikke lenger har noen lederstilling som gir næring til «det muslimske raseriet», som Bernard Lewis ved Princeton kaller det. De arabiske folkene er i uforholdsmessig stor grad analfabeter, arbeidsledige og nødlidende. Men det skyldes ikke noen fra Vesten. Det er skyldes dere egne ledere. De er ikke valgte. De har kastet bort enorme mineralrikdommer som deres land er velsignet med. Hver tredje oljedollar er brukt på våpen. og mye av resten har de investert i utlandet som privatfolk i stedet for hjemme som regjeringer som satser på å fremme framskritt og velstand.

Dette er noe av det som frambrakte terroren mot USA.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart