Søk

«Demografisk løsning»

I november 2001 la al-Ahram Institute for Strategic Studies i Cairo fram et forslag. Der ser instituttet for seg en løsning på konflikten mellom arabere og israelere basert på at araberne drar "fordel av den demografiske trusselen mot Israel". Forslaget kom i den siste Arab Strategic Report, offentliggjort i London, redigert av dr. Wahid Abd al-Magid.

Onsdag 29. november kl. 18.00-20.30 blir det stor solidaritetskveld med ofrene og gislene etter 7. oktober-massakren i Gamle Logen (Grev Wedels plass 2) i Oslo. Ta med venner og familie for å vise din solidaritet!

Se program og bestill billetter her

7. oktober 2023 gjennomførte Hamas og Islamsk Jihad, støttet av Iran, den største massakren på sivile jøder siden Holocaust. Over 1400 israelere ble drept, 240 kidnappet og over 4.800 skadet. Flere er fortsatt savnet.

Iran og Hizbollah truer også Israel med 150.000 raketter i Sør-Libanon. Helt siden etableringen i 1988 har Hamas uttrykt drømmen om å utslette Israel og begå massakrer mot jøder. Bare israelske sikkerhetstiltak har forhindret dette tidligere. Bare israelske forsvarstiltak mot Hamas kan hindre at det skjer igjen. Hamas sier at de vil gjenta slike massakrer inntil Israel er utslettet.

I 2014 påpekte MIFF de mange likhetene mellom Hamas og Islamsk Stat. Dessverre ble varslene ignorert av de fleste politikere og medier i Norge. Det ultimale målet til Hamas er systematisk blitt fordreid av for eksempel NRK.

Omkring 1500 terrorister deltok i massakrene på israelske sivile 7. oktober. Allerede denne første måneden kommer en belønning på 20.000 kroner til deres etterlatte, senere kommer 3.800 kroner i måneden på livstid. Belønningen av terror er sponset av dine skattepenger.

De palestinske terroristene rykket inn i israelske landsbyer på en sabbatsmorgen, og israelske grensevakter ble tatt på sengen. De drepte et stort antall sivile – eldre, kvinner, barn – dødstallene har nå oversteget 1400, og fortsetter å vokse. Som Islamsk Stat dokumenterte de sine egne krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten i videoklipp. Et ukjent antall israelere og andre utenlandske statsborgere, over 200, er tatt som gisler av Hamas.

MIFF vet nøyaktig hvordan massakren på 1.400 israelere ble forberedt – og vi kjenner Norges rolle. Etter 7. oktober er det tid for en ny norsk tilnærming til konflikten! De store demokratiene gir klar støtte til Israels forsvarskamp, det samme må Norge gjøre.

At Hamas løslater gislene er det viktigste skrittet for å få til en raskest mulig avslutning på krigen. Se her hvordan du kan hjelpe.

Den redselsfulle krigen i dagene og ukene fremover er alene ansvaret til Hamas, Iran og deres allierte. Hamas ønsker sivile tap på Gazastripen, sier en tidligere norsk forsvarssjef. Vi skulle så inderlig ønske for de sivile palestinernes skyld, at de fikk være med på fred og normalisering med israelerne. Men deres nasjonale bevegelse er blitt kuppet av de mørkeste, mest destruktive kreftene i verden.

For mer om krigen, se alle MIFFs siste nyhetsartikler

Vis din støtte til Israels folk ved å bli medlem av MIFF nå!

For å gi en gave til MIFFs arbeid: Vipps 39881 | Send SMS med kodeordet GAVE + beløp til 1948. Standard: 250 kroner.

Kom på lokale MIFF-møter og den nasjonale konferansen MIFF Forum på Sola 11.-12. november

15. oktober arrangerte MIFF og tolv andre en stor støttemarkering for Israel utenfor Stortinget. Se og hør alle talene. Les MIFFs taler

MIFFs nye bok Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme. Klikk her for å bestille boken

I rapporten står det at de jødene som blir boende i den arabiske staten Palestina (som bl. a. skal omfatte hele dagens Israel), vil kunne få bo der «i skyggen av arabisk kultur». [Det er den situasjonen jøder og andre minoriteter har levd under i arabiske land i århundrer, en erfaring som ikke frister til gjentakelse.]

For at denne taktikken skal lykkes, må de israelske araberne fortsette å få mange barn, ifølge rapporten, så mange barn at de blir i flertall i Israel. Målet er at det skal skje innen 2048, 100 år etter at Israel ble opprettet.

Men dette avhenger ikke bare av at araberne får mange barn. Et viktig bidrag er at «titusener av palestinere infiltrerer inn i Israel». Palestinere fra de palestinske områdene skal altså ta seg ulovlig inn i Israel og bli værende der. Så skal de gifte seg med israelske arabere, «1948-befolkningen». Rapporten ber Egypt og Jordan om å støtte en slik utvikling.

En annen viktig faktor for at det skal bli en utvikling hvor de israelske araberne blir de som bestemmer i Israel (de som «kontrollerer konflikten»), er at det ikke blir så stor jødisk innvandring til Israel. De arabiske statene bør motarbeide «den jødiske innvandringen som Jewish Agency forsøker å oppmuntre til».

Dersom intifadaen fortsetter, vil det tjene til å forpurre zionistenes anstrengelser for å få til innvandring. Det kan «til og med oppmuntre til utvandring» fra Israel. Den arabiske ligaen, som samarbeider med arabiske ikke-statlige organisasjoner og har kontakter med jødiske organisasjoner i ulike land, må gjøre alt for å fraråde jødisk innvandring til Israel.

Kilde: Arutz 7, israelsk radio og nettsted på høyresiden, 14. november 2001.


 

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Siste artikler fra MIFF

Aktuelt etter 7. oktober-massakren

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart