Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

«Israel vil opphøre»

Hamas er den største av de islamistiske, fundamentalistiske organisasjonene i det palestinske området. 27. desember sa den åndelige lederen for Hamas, sjeik Ahmed Yassin, at Hamas vil fortsette å gjennomføre selvmordsbomber og skyting, også i selve Israel. Han talte til mer enn 35.000 tilhengere på et massemøte som markerte 15-års-dagen for at Hamas ble opprettet.

Hamas er den største av de islamistiske, fundamentalistiske organisasjonene i det palestinske området. 27. desember sa den åndelige lederen for Hamas, sjeik Ahmed Yassin, at Hamas vil fortsette å gjennomføre selvmordsbomber og skyting, også i selve Israel. Han talte til mer enn 35.000 tilhengere på et massemøte som markerte 15-års-dagen for at Hamas ble opprettet.

Yassin hadde et godt budskap til sine tilhørere. Han venter at Israel vil bli borte (slutte å eksistere) innen 25 år.

Han sa det som en kommentar til at Hamas var invitert sammen med Fatah (Arafats organisasjon) til Kairo for å drøfte et forslag om midlertidig stans i angrepene i selve Israel, i hvert fall til etter valget. Hensikten skulle blant annet være å hjelpe venstresiden i Israel til å gjøre det bedre. Det er Egypt og EU som arrangerer disse samtalene.

Men verken Hamas eller andre fra «nei-fronten» vil gå med på noe slikt.

En talsmann for Hamas har likevel sagt at hans organisasjon er villig til å overveie å oppgi midlertidig retten til å «frigjøre» hele Palestina fra Jordan til Middelhavet, og godta en palestinsk stat på Vestbredden og i Gaza (som et første skritt). Det gjenstår å se hva som vil skje.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart