Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Kvartetten vil fornye fredsforhandlinger

Midtøsten-kvartetten (FN, EU, Russland, USA) ønsker å fornye fredssamtalene mellom Israel og PA, sa FNs Midtøsten-koordinator Robert Serry torsdag. Derfor vil man nå forsøke å få til separate møter med Jerusalem og Ramallah for å samtale om veien videre.
Kvartettens fredsmeglere har foreslått at de to sidene skal møtes og diskutere alle de store kjernesakene som står i veien for en varig fredsavtale. Det inkluderer grenser, sikkerhet, palestinske flyktninger og Jerusalems status.
– Jeg håper at Kvartettens utsendinger veldig snart vil møtes separat med partene. Det er noe nytt. Vi ønsker for øyeblikket å få en bekreftelse fra begge parter på at de er villige til å møte Kvartettens utsendinger i Brussel i neste uke, forklarte Serry.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart