Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

– Hizbollah vil måtte betale en høy pris hvis de våger å angripe Israel

Israels statsminister Benjamin Netanyahu fotografert foran en drone ved Palmachim-flybasen. (Foto: GPO/Flickr)
Benjamin Netanyahu svarer på truslene fra Hizbollah-leder Hassan Nasrallah.

Statsminister Benjamin Netanyahu kom søndag 15. desember med en klar advarsel til den libanesiske terrorgruppen Hizbollah, etter at Iran truet med å bruke den Iran-støttede gruppen til å angripe Israel, skriver Israel Hayom.

– En leder i Irans revolusjonsgarde truet med at Iran kunne utslette Tel Aviv fra Libanon. Da eksponerte han en sannhet – Hizbollah er ganske enkelt Irans forlengede arm i Libanon i kampen mot Israel, sier Netanyahu.

Hizbollah har over 150.000 raketter i sitt arsenal i Sør-Libanon. De siste årene har terrorgruppen forsøkt å bygge flere av disse rakettene om til avanserte presisjonsraketter, med hjelp fra Iran. Israel har utført en rekke aksjoner i både Libanon og Syria for å forhindre Hizbollah i å få tilgang på presisjonsraketter. Likevel er terrorgruppen en stor trussel mot Israel.

Netanyahu er klar i sin advarsel til Hizbollah-leder Hassan Nasrallah.

– La meg gjøre det helt klart: Hvis Nasrallah våger å angripe Israel, så vil organisasjonen og den libanesiske stat, som tillater aggresjon mot oss fra sitt territorium, betale en høy pris, sier den israelske statsministeren.

I september var Hizbollah og Israel bare få meter unna en krig, da fem soldater ombord et israelsk militærkjøretøy holdt på å bli truffet av en panservernmissil avfyrt av den libanesiske terrorgruppen mot Israel.

– Det er bare et spørsmål om tid før det blir en ny krig mot Hizbollah, sier tidligere Mossad-leder Ram Ben-Barak i dette videointervjuet med i24:


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart