Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Tarantino hyller livet i Israel – tross rakettangrep

Quentin Tarantino på åpningen av Jerusalem filmfestival i 2016. Nå er han bosatt i Israel. (Foto: Hadas Parush/Flash90)
Stjerneregissørens aller siste spillefilm kan bli spilt inn i Israel.

I et intervju med talkshowverten Bill Maher hyller den kjente amerikanske filmregissøren Quentin Tarantino sitt nye liv i Israel. Tarantino flyttet opprinnelig til Tel Aviv for tre måneder, men endte opp med å bli boende der fast på grunn av koronaviruset. Filmregissøren flyttet dit med sin kone, den israelske sangeren og modellen Daniella Pick, som han har barn med.

I intervjuet med Bill Maher beskriver Tarantino sitt liv i Tel Aviv nesten som å leve i Los Angeles. Han sier begge byene har «fantastiske restauranter, kule barer og kule klubber», selv om Tel Aviv er langt mindre i størrelse.

En ting som derimot skiller Tel Aviv fra Los Angeles er trusselen fra rakettangrep. Den kjente filmskaperen forteller at han var i Tel Aviv i mai, da byen ble utsatt for en rekke rakettangrep fra terrorister på Gazastripen.

– Vi hørte sirenen som varslet oss om at Hamas-raketter var på vei. Da tok jeg vår femten måneder gamle sønn og min kone og vi gikk ned i et bomberom. Vi var heldige som hadde det, ikke alle har det, sier Tarantino.

– Mens vi satt der inne hørte vi hvordan det smalt på utsiden, la han til.

Filmskaperen, kjent for filmklassikere som Pulp Fiction, Inglourious Basterds og The Hateful Eight, har laget til sammen ni forskjellige filmer. Han har flere ganger uttalt at hans tiende film vil bli hans siste. I intervjuet med Maher hinter han til at deler av hans aller siste film kan bli spilt inn i Israel.

– Hvis du lager en film i Jerusalem er det ikke et sted du ikke kan rette kameraet hvor du ikke fanger opp noe fantastisk, sier han engasjert.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart