Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

desember 3, 2002

Kjente til planlagt angrep i Afrika

Den israelske etterretningsorganisasjonen Mossad kjente til at al-Qaida planla et angrep i Afrika, opplyser Israels radio. Mossad skal ikke ha vært oppmerksom på at angrepet

De daglige angrepene fortsetter

På en rekke steder på Vestbredden og Gaza-stripen angrep palestinske militssoldater israelske stillinger med håndvåpen og bomber natt til tirsdag. Det meldes ikke om noen

Rätten till landet

Det lilla område som Israel består av (ca 1/15-del av Norge, mindre 0,2% av det arabiska området) är det som det judiska folket har fått igen efter att ha blivit fördrivna av ett stort antal länder.

«Rätten att återvända»

Dessa flyktingar, som oftast förlorat allt under flykten, skall alltså fråntas allt en gång till då deras nya egendomar återbördas till de forna ägarna.

«Mot majoritetens vilja»

Det är rimligt att Israel ligger på arabiskt område, eftersom det är därifrån de flesta judar flydde.

Israel kämpar för livet

Genom ledsamma TV-bilder och hård kampanjjournalistik kan det vara svårt att få en ordentlig överblick över vad som egentligen försiggår i Mellanöstern just nu. Vi vill på detta sätt upplysa om mönstret i detta.

Antisemitismen i arabiska medier

Sedan den andra intifadan bröt ut i september 2000, har media i arabländerna använt allt starkare medel för att demonisera staten Israel. Sionismen blir ständigt likställd med nazismen, och antisemitiska lögner om judar som dricker blod från icke-judar blir tryckta i statliga tidningar i Saudiarabien.

Selvmål fra ytre høyre i 1992 og 1999

Den som ønsker et godt eksempel på folk som lar «det beste bli det godes fiende», på en slik måte at det virker stikk motsatt av det man ønsker å oppnå – bør ta et langt og godt blikk på ytre høyre i Israel, partiene til høyre for Likud.

Det er ikke flere saker å vise
0

Your Cart