Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

mai 1, 2012

Videoopptak med mobil viser en av voldsaktivistene i det han river til seg Israel-flagget, før han løper fra stedet. Til høyre er deltakerne fra Fremskrittspartiets Ungdom, før de ble angrepet. (Foto: Privat)

– En rystende opplevelse av politisk vold

Her river tyven til seg Israel-flagget til Fremskrittspartiets Ungdom i Stavanger. Først ble ungdommene fysisk angrepet av deltakere i 1. mai-toget i Stavanger. – Det var helt klart Israel-flagget som angrepet rettet seg mot, sier bystyremedlem Mats Danielsen (frp). – En rystende opplevelse av politisk vold, skriver øyenvitne.

Barack Obama ser ut til å kunne regne med stor støtte fra det jødiske miljøet under presidentvalgkampen. (Foto: flickr.com)

Amerikanske jøder foretrekker Obama

Når de jødiske amerikanerne går til valgurnene i november, vil trolig det store flertallet av dem stemme på den sittende presidenten Barack Obama. Men oppslutningen er ikke like stor som i 2008.

Valgplakat av statsminister Benjamin Netanyahu, fra valget i 2009. (Foto: Ahmad Rayan)

Likud-kilder: Nyvalg 4. september

Datoen for nyvalg i Israel vil trolig bli mellom sommerferien og de jødiske helligdagene om høsten, bekrefter kilder i Likud-partiet.

Den israelske avisen Ha'aretz omtaler 1. mai anklagene til Johan Galtung som hovedoppslag på sine nettsider. Konspirasjonene fra Galtung kan minne om konspirasjonene til Anders Behring Breivik.

Både Galtung og Breivik ser jøder som «problem»

I internetts mørke avkroker, men også av noen norske professorer, pekes Israel ut som ansvarlig for de fryktelige ugjerninger til terroristen Anders Behring Breivik. Mange ser ut til å ha glemt hva Breivik skrev om jøder og Israel. Det ligner mest på Galtungs egne konspirasjoner.

0

Your Cart