Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

august 31, 2012

Skjermdump av Aftenpostens artikkel 31. august 2012.

Så bra at Norge leverer deler slik at Israel kan forsvare seg mot angripende fly!

Aftenposten problematiserer at en norsk-produsert rakettmotor kan inngå i israelske missiler, men nevner bare i farten at missilene også brukes av Pakistan og Saudi-Arabia. De siste 25 månedene er det drept betydelig flere mennesker i væpnet konflikt i Pakistan enn det totale antallet palestinere som er drept i konflikt med Israel de siste 25 årene.

Jødisk kulturfestival blir arrangert i Trondheim 31. august til 2. september 2012.

Jødisk kulturfestival i Trondheim

I helgen blir det arrangert jødisk kulturfestival i Trondheim. I neste uke er det jødiske kulturdager ved det Jødisk Museum i Oslo.

Internasjonale boktips august 2012

Miff.no gir deg omtale og lenker til noen av de rykende ferske engelsk-språklige bøker som kan være interessante for Israel-venner. Israels sikkerhetsbarriere vil være drøyt 700 kilometer når den står ferdig. En bok handler også om USAs og Indias gjerder, som er 5000 kilometer.

Trusler fra SV må ikke stanse Statoils satsning i Israel

Statoil vurderer å satse i israelsk olje- og gassnæring, melder Teknisk Ukeblad. SVs energipolitiske talsmann Snorre Valen «tror ikke Statoil tør å gjøre det». Et parti under sperregrensen kan ikke true Statoil bort fra det israelske energieventyret.

0

Your Cart