Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

oktober 30, 2012

14 prosent av israelerne sliter med depresjon

Hver fjerde kvinne og hver åttende mann i Israel vil minst én gang i løpet av sitt liv gå gjennom en periode med depresjon. Tallene tilsvarer det globale gjennomsnittet.

Benjamin Netanyahu har staket ut en kurs for Likud, som etter alle solemerker forsegler hans egen framtid som statsminister etter valget i januar. (Foto: GPO)

«Kong Bibi» har vunnet nok et politisk slag

Likuds sentralkomité har gitt sitt samtykke til å stille felles valgliste med Israel Beiteinu. Benjamin Netanyahu styrker trolig med det sin posisjon både som statsminister og partileder.

En etiopisk jøde på mottakssenter i Israel. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)

Resten av jødene fra Etiopia til Israel

Innvandringen til Israel fra Etiopia er en av de store innvandringsbølgene. Over 120.000 jøder fra Etiopia setter preg på det israelske samfunnet. Innen mars 2014 skal de siste være kommet hjem.

Foto: Skjermdump fra Times of Israel

Shelach inn i Yesh Atid

Journalistkollega av partileder Yair Lapid, Ma’arivs Ofer Shelach, stiller til valg for Yesh Atid.

Utenriksminister Avigdor Lieberman og statsminister Benjamin Betanyahu stiller felles valgliste til Knesset-valget i januar 2013.

– Partisamarbeidet er et sjansespill

Valgsamarbeidet mellom Likud og Israel Beiteinu kom som lyn på klar himmel. Isi Leibler mener samarbeidet er et sjansespill, og kritiserer Netanyahu for å ikke forankre samarbeidet bedre i partiapparatet.

0

Your Cart