Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

mars 4, 2013

Skjermdump av leserinnlegget på Stavanger Aftenblads nettside.

Når en prest gir jødene skylden for jødehatet

Ivar Aartun lager seg en definisjon av antisemittisme som gjør at han kan dømme Israel – verdens eneste jødiske land – som «kanskje det mest antisemittiske land i verden». Les Conrad Myrlands svar.

Visepresident Joe Biden talte på AIPAC-konferansen mandag. Dette bildet er tatt på samme konferanse i 2009. (Foto: Talk Radio News Service)

Mortens AIPAC-blogg II

– Visepresident Joe Biden overbeviste da han fortalte sin historie med Israel-vennskap, skriver Morten Fjell Rasmussen fra AIPAC-konferansen i Washington. Les litt om hva MIFFs styreleder har opplevd i dag.

De røde kvinner i Trondheim angriper sine israelske søstre i parolene på kvinnedagen, men lukker øynene for at situasjonen for kvinner i hele Israels nabolag er ekstremt mye dårligere. (Illustrasjonsfoto: Sebastyne Young, flickr.com)

River sine israelske søstre i håret på kvinnedagen

«Kvinnefrigjøring i alle land!» heter det i en hovedparole for kvinnedagen i Trondheim. Samtidig krever de trønderske kvinner boikott av det eneste landet i Midtøsten hvor kvinner har frihet. Ja, du vet hvilket.

Yair Lapid (f.v.) og Naftali Bennett. (Foto: Montasje av to Wikipedia-bilder)

Enige om ministerposter

Yair Lapid (t.v.) og Naftali Bennett har blitt enige om hvilke ministerposter de vil kreve i regjeringen. Dermed styrker de forhandlingsposisjonen overfor Benjamin Netanyahu.

"Modige turister får store rabbater", står det på døren til en sølvforhandler øverst i Ben Yehuda-gaten i Jerusalem. (Illustrasjon: David Poe, flickr.com)

Vil øke BNP med 300 milliarder på fem år

Organisasjonen for israelske handelskammer (FICC) har presentert en femårsplan, som de hevder vil gi en vekst på 300 milliarder kroner. Vekstmiddelet er å styrke næringslivet, mener de.

Faksmile av artikkel på side 13 i Klassekampen fra 2. mars 2013.

MIFFs annonser endelig på trykk i Klassekampen

Lørdag trykket Klassekampen den første av tre helsides annonser for MIFF og MIFFs bok Dobbeltspill. Avisen trykket også en kort artikkel, som Jan Benjamin Rødner korrigerer i et leserinnlegg.

President Shimon Peres (Foto: Shimon Peres, Facebook.com)

«Gode gjerningers dag» i Israel

På «Gode gjerningers dag» valgte president Shimon Peres å arbeide som frivillig ved et senter for utviklingshemmede i Jerusalem.

Illustrasjon: Skjermdump fra Timesofisrael.com

Kassis går av

PAs finansminister Nabeel Kassis går av i protest mot myndighetenes voksende underskudd. I 2013 er det ventet å passere 7 milliarder kroner.

Det er ikke flere saker å vise
0

Your Cart