Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

januar 20, 2014

"En hjerteforandring." Slik beskriver nettdesken i Yedioth Aharonoth de nye tonene fra Oslo. (Skjermdump fra Ynetnews.com)

Mer kontakt mellom Israel og Norge

Den israelske storavisen Yedioth Aharonoth rapporterer om nye vinder fra Oslo. Samarbeidet mellom Israel og Norge er satt i høyere gir, relasjonen skal ikke defineres av forholdet mellom Israel og dets naboer.

Palestinsk militsmann i Libanon på 1970-tallet. (Illustrasjonsbilde fra minneside om Damour-massakren på Facebook)

Damour-massakren i 1976

I dag er det 38 år siden PLO-styrker massakrerte hundrevis av sivile i den kristne libanesiske landsbyen Damour i Libanon. Det er en av mange massakrer i Libanon som ikke blir repetert på NRK.

Jens Jorde. (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard)

Jens Jorde i MIFF Stavanger: Israels teknologi

Mandag 5. mai kl. 19.00 inviterer MIFF Stavanger til åpent møte med foredrag av Jens Jorde. Han er leder for MIFF Hallingdal og har svært mye kunnskap om israelsk næringsliv og nyskapning.

(Illustrasjonsfoto: Israel Energy Initiatives)

Israel kan bli en oljegigant

– Israel har rundt 250 milliarder fat landbaserte oljereserver som kan dekke energibehovet i 800 år, hevder Harold Vinegar til CNN. Oljen må utvinnes av oljeskifer.

USAs utenriksminister John Kerry (f.v.) og Israels statsminister Benjamin Netanyahu. (Foto: Kobi Gideon, Prime Minister of Israel, flickr.com)

Hvorfor satser Kerry så sterkt?

Hvorfor legger USAs utenriksminister John Kerry så uforholdsmessig mye tid og krefter ned i samtaler med israelere og palestinere når få gir han store sjanser for å lykkes?

Det er ikke flere saker å vise
0

Your Cart