Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

juni 6, 2014

Israels forsvarsminister Moshe Ya'alon.

– Abbas må avvæpne Hamas

Israels forsvarsminister Moshe Ya’alon mener de palestinske selvstyremyndighetenes president Mahmoud Abbas må ta reell kontroll over Gaza-stripen dersom de vil bevise at forsoningsavtalen ikke er inngått for å føre verden bak lyset.

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen. (Foto: Henrik Fjørtoft/NTNU Komm.avd.)

Her er kunnskapsministerens svar på eksamenskritikken

– En oppgavetekst bør ikke virke så støtende på elevenes egne verdier og identitet at det påvirker elevenes eksamensbesvarelse negativt, skriver kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen. Han understreker også viktigheten av at oppgaveteksten inneholder korrekte opplysninger.

Faksmile av Aftenposten 5. juni 2014.

Forsinket protest i Aftenposten

Torsdag 5. juni trykket Aftenposten en NTB-notis med oppfordringer til Rolling Stones om å droppe Israel. Det var bare et problem…

Utenriksminister Børge Brende i Beirut 30. mai 2014. (Foto: Frode Overland Andersen/UD)

UD feilinformerer om bosetninger

Utenriksdepartementet har i formiddag sendt ut en pressemelding hvor de hevder det har «vært en sterk økning i antallet bosettinger siden i fjor sommer». Det er ganske enkelt feil.

Australias utenriksminister Julie Bishop. (Foto: Department of Foreign Affairs and Trade)

Australia har sluttet å omtale Øst-Jerusalem som «okkupert»

Australias regjering vil ikke lenger omtale Øst-Jerusalem som «okkupert område». Å beskrive byen slik er ladet med «nedsettende implikasjoner», sier regjeringsadvokaten George Brandeis på vegne av regjeringen og utenriksminister Julie Bishop (bildet).

Dette er et satellittfoto av?

Dette er et satelittfoto av?

Hva tror du norske skolebarn i fjerde klasse blir fortalt om dette bildet i sin skolebok i faget Religion, livssyn og etikk (RLE)?

0

Your Cart