Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Antisemittisme i Polen

Rabbi Berel Wein skrev i sin spalte i Jerusalem Post 8.10.00: Jeg besøkte Warszawa for ikke lenge siden. Av flere titalls millioner mennesker som bor i Polen i dag er det bare omtrent 5.000 jøder igjen. Polen har løst sitt "jødeproblem". Likevel ble jeg utsatt for antisemittiske bemerkninger og gester på Warszawas gater.

Da jeg diskuterte denne foruroligende serie av hendelser med en av rabbinerne i Warszawa, sa han til meg: «De kan ikke tilgi oss!» Jeg sa til ham: «Tilgi oss for hva? For at tre og en halv million polske jøder er forsvunnet?» Han svarte: «Det er akkurat poenget. Det er praktisk talt ingen jøder igjen her, men alle de problemene som alltid har plaget Polen, er der fremdeles. Og de kan ikke tilgi oss at det ikke var vi som var grunnen til deres problemer!»


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart