Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Leier inn cruiseskip til Eurovision

Tel Aviv kommune har leid inn et cruiseskip, her illustrert ved MSC Opera, i forbindelse med Eurovision. (Foto: Wikimedia)
Tel Aviv kommune har leid inn et cruiseskip, her illustrert ved MSC Opera, i forbindelse med Eurovision. (Foto: Wikimedia)
Tel Aviv kommune tar grep for å øke overnattingskapasiteten i byen.

Det er ventet titusenvis av turister til Tel Aviv under Eurovision i mai neste år – og alle besøkende trenger et sted å overnatte. Men allerede nå er nesten alt av hoteller fullbooket. I tillegg har hotellprisene skutt i været.

Nå har Tel Aviv kommune kommet på en kreativ løsning for å gi flere turister et sted å overnatte. Byen har gjort en avtale om å leie inn et italiensk cruiseskip med 500 rom, som skal ligge i havn nær Tel Aviv uken som Eurovision arrangeres. Disse rommene skal turister få muligheten til å leie.

– Hotellprisene i Tel Aviv er veldig, veldig høye. Det er viktig å presse ned prisene litt. Dette gir oss 500 rom til rimelige priser, sier Tel Aviv-ordfører Ron Huldai i et intervju med den israelske TV-stasjonen Channel 2.

Det skal også bygges en Eurovision-landsby i Tel Aviv. Konstruksjonen av landsbyen er foreløpig ikke i gang, men kommunen har store planer for den. Her skal det gjennom en hel uke arrangeres en rekke arrangementer og forestillinger for de titusenvis av turistene som kommer – delvis fordi billetter til selve Eurovision-konkurransen vil bli vanskelig å få tak i.

I landsbyen vil det bli forestillinger fra tidligere israelske Eurovision-deltakere (og vinnere), matsalg, DJs, sportsbegivenheter og fester.

Finalen i Eurovision blir lørdag 18. mai, mens semifinalene går 14. og 16. mai. Sangkonkurransen skal arrangeres i Tel Aviv Convention Center. Publikumskapasiteten i lokalet er langt mindre enn interessen, så langt fra alle vil få muligheten til å oppleve Eurovision inne på selve arenaen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart