Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Planlegger du en ny Israel-tur i jubileumsåret 2023?

Mange drømmer om å reise tilbake til Israel og Jerusalem. (Foto: Plussreiser)
Flere reisebyråer tilbyr gruppereiser til Israel i 2023, flere med markering av 75-årsjubileet som fokus.

Hvis du har det som meg, ser du fram til din neste Israel-tur. Personlig har jeg ikke vært i Israel siden 2018, men i 2023 ser det ut til å bli en ny mulighet. Billetter er allerede kjøpt til deltakelse på en konferanse i Jerusalem. Jeg gleder meg!

I 2023 er det 75 år siden Israel ble gjenopprettet som stat. Jubileet står i fokus på gruppeturen som Mette Johanne Follestad leder 21. april til 1. mai i regi av Gla’tur.

– Denne turen passer godt både for de som besøker landet for første gang og de som har vært der tidligere – uansett tro, livssyn eller politisk ståsted, sier Follestad. Hun er styremedlem i Norsk-Israelsk Handelskammer og leder av MIFFs valgkomité, men gjennomfører denne turen på privat, frivillig initiativ.

Reisebyrået Plussreiser har tilbud om tolv ulike gruppereiser til Israel i første halvår 2023. Antall reisedager varierer mellom 8 og 11 dager. Temaene varierer mellom besøk til de viktigste turistmålene og jubileumsfeiringer, til landbruksfaglig opplegg, gåturer og mer ukjente bibelske steder i Judea og Samaria. Også en rekke andre reisebyrået tilbyr gruppereiser.

Sommeren 2023 kommer MIFF, som i tidligere år, til å arrangere en sponset ungdomstur for unge politiske talenter. Hvis du er mellom 18 og 30 år, og er interessert i tur – begynn med å melde deg på MIFFs ungdomskonferanse i Kristiansand 10.-12. februar.

Husk at du også kan utforske Israel på egenhånd. Israel ble nylig rangert som nummer 5 i verden blant de tryggeste landene for turister (artikkel fra MIFF Sverige).


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart