Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Derfor bør alle droppe Operasjon Dagsverk!

 

Kildehenvisninger til annonse fra MIFF i aviser oktober 2018

Her følger avisannonsens tekst med innrykket tekst som utdyper og lenker til kilder.

 

Derfor bør alle DROPPE Operasjon Dagsverk!

OD presenterer Janna Jihad (bildet) og
slektningen Ahed Tamimi som freds­aktivister. Men jentene sier selv at de kjemper for å fjerne Israel («frigjøre Palestina fra elven til havet») og at de «lever den tredje intifadaen».
Det er tragisk at OD nekter å beklage!

Janna Jihad blir brukt blant annet i denne filmen publisert 13. august av OD. På slutten av dette klippet kan du høre henne lede an i kampropet «Fra elven til havet skal Palestina frigjøres». Se flere eksempler i artikkelen Operasjon Dagsverk bruker Janna Jihad fra voldelig palestinsk klan som stemme for «fred». I en annen film publisert av OD viser Janna Jihad fram «det palestinske kartet» uten Israel.

Ahed Tamimi blir avbildet i en OD-film publisert 19. september, og det sies at palestinsk ungdom ønsker «fred».

– Vårt mål er ikke bare å fjerne den israelske bosetningen i Nabi Saleh [på Vestbredden], men vårt mål er å stanse okkupasjonen, den storstilte bosetningen, som er Israel, sa Tamimi under en reise i Frankrike i september 2018.

– Jeg skulle ønske alle over hele verden kunne forene seg slik at vi kan frigjøre Palestina, (…) enten det er med knivstikkinger, martyroperasjoner [selvmordsbombinger] eller steinkasting, sa Tamimi vinteren 2017/2018.

– Vi støtter ham og er stolte av ham, sier Tamimi om Hassan Nasrallah. Han er leder for den shia-muslimske og Iran-kontrollerte Hizbollah-organisasjonen. Hizbollah er regnet som en terrororganisasjon av USA, Canada, Den arabiske liga og deres militære styrker blir sett på som en terrororganisasjon av Australia, Storbritannia og EU.

Senest denne måneden oppmuntret Tamimi til voldsbruk og understreket at hun ikke kjemper for en tostatsløsning, men for å «frigjøre hele Palestina» – altså opprette en arabisk og muslimsk stat på bekostning av verdens eneste jødiske stat.

Alle mottakerne av OD-pengene går inn for «bred økonomisk boikott» av Israel. Å nekte handel med et helt land skaper mer konflikt og rammer millioner av israelske barn.

«Vi oppfordrer til bred økonomisk boikott av Israel,» skriver KFUK-KFUM Global på sine nettsider. De palestinske samarbeidspartnerne YWCA Palestine og YMCA East Jerusalem støttet full boikott av Israel allerede i 2005.

Mottakerne kjemper også for ‘retur’ for 7 millioner etterkommere av flyktninger. Dersom dette blir presset gjennom, vil verdens eneste jødiske stat bli borte og erstattet med arabisk stat nummer 23 og muslimsk stat nummer 58. Dette er grovt urettferdig! Flertallet av jødene i Israel – ca 4 millioner – har selv bakgrunn som
flyktninger fra arabiske og muslimske land.

Kravet om «retur til deres hjem og eiendommer» inngår i boikottoppfordringen som YWCA Palestine og YMCA East Jerusalem undertegnet i 2005. «Det er i psyken til enhver palestiner at retten til retur er en hellig rett og det kan ikke bli noen fred uten den,» skriver YWCA Palestine på sine nettsider. «Den har ingen foreldelse og kan ikke bli fjernet med en avtale eller etableringen av en [palestinsk] stat,» skriver de videre.

Senest i september 2018, bekreftet KFUK-KFUM Global og Operasjon Dagsverk at de støtter dette. I denne siste lenken blir det også forklart hvorfor det vil føre til at Israel går fra å være en jødisk stat til å bli en arabisk og muslimsk stat.

OD hevder at de ikke har valgt side. Men i alt materiellet vi har sett, utelates systematisk det som kan stille Israel i et bedre lys. MIFF mener derfor at årets OD er en gedigen anti-israelsk kampanje som indoktrinerer seks årskull skoleelever til hat mot Israel spesielt og jøder generelt.

Les mer i artikkelen Ti grunner til å droppe årets Operasjon Dagsverk og artiklene den lenker til som kritiserer ODs informasjonsmateriell.

Det største tyske partiet CDU og sikkerhets­tjenesten i Berlin klassifiserer Israel-boikott som jødehat.

Demonisering av Israel har tilsvarende effekt.

Dropper du årets OD, viser du støtte til den lille og utsatte jødiske minoriteten i Norge.

CDUs resolusjon.

Tysk sikkerhetstjenestes årsrapport.

Kommentar om årets OD fra Det mosaiske trossamfund i Oslo.

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart