Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ansatte ved FN-skoler forgifter palestinske barn med jødehat og terrorhyllest

Ansatte på UNRWA-skoler forgifter skolebarna med hat, ifølge en fersk rapport til UN Watch. (Illustrasjonsfoto: Ridvan Yumlu-Schiessl/Flickr)
EU kan komme til å kutte i støtten til palestinsk utdanning. (Illustrasjonsfoto: Ridvan Yumlu-Schiessl/Flickr)
Lærere og ansatte ved FN-skoler sprer hyllester av Hitler og oppmuntrer til vold på sosiale medier, viser en ny rapport fra UN Watch.

Organisasjonen UN Watch publiserte 2. februar en rapport på 130 sider om hvordan ansatte på FN-drevne skoler sprer antisemittisme og oppmuntring til terror. Med tittelen «Forgifter palestinske barn» dokumenterer rapporten hvordan lærere og andre ansatte ved UNRWA-skoler i Libanon, Jordan, Syria og Gaza legger ut jødehat og terrorhyllest på sosiale medier.

Rapporten avdekker at over 40 skolelærere, rektorer og andre ansatte på skoler drevet av FNs hjelpeorganisasjon for palestinske flyktninger i Midtøsten, sprer jødehat og terrorhyllest på sine Facebook-sider. Disse 40 tilfellene kommer i tillegg til de 30 som tidligere er avslørt av den samme organisasjonen.

Blant annet peker rapporten på at lærere og ansatte feirer at terrorister kidnapper israelske tenåringer, jubler når raketter blir sendt mot sivile i Israel, omfavner ulike former for vold, sletter Israel fra kartet, hyller Hitler med ord og bilder og legger ut åpenlyst antisemittiske videoer, karikaturer og uttalelser.

Med Israel for fred har tidligere skrevet om at pengestrømmen til UNRWA-ansattes jødehat må stanses. I 2015 fikk Hans Olav Syversen (KrF) regjeringen til å redusere bistanden til UNRWA, men hatet blir fortsatt spredt.

En lærer ved en FN-skole sprer antisemittisme på sin Facebook-profil. (Foto: Skjermdump)
En lærer ved en FN-skole sprer antisemittisme på sin Facebook-profil. (Foto: Skjermdump)

Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart