Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Fjerde land har åpnet ambassade i Jerusalem

Her klipper Israels statsminister Naftali Bennett og Honduras president Juan Orlando Hernández snoren som markerer åpningen av Honduras ambassade i den israelske hovedstaden Jerusalem. (Foto: Kobi Gideon/GPO)
Det mellomamerikanske landet følger etter USA, Guatamala og Kosovo.

Det mellomamerikanske landet Honduras hadde offisiell åpning av sin nye ambassade i Jerusalem torsdag 24. juni. Til stede var Israels statsminister Naftali Bennett og den honduriske presidenten Juan Orlando Hernández.

– Mr. president, du er en ekte venn av Israel, sa Bennett til Hernández like før innvielsesseremonien i Technological Park i Malha-nabolaget i Jerusalem.

– Det jødiske folket har et langt minne og du vil bli husket i historiebøkene som en som gjorde en modig og rettferdig gjerning for staten Israel, sa han.

Hernández fortalte at han besøkte Israel for første gang for 30 år siden at det var en opplevelse som endret livet hans. Han pekte også på at Honduras er et av landene som oftest stemmer mot anti-israelske resolusjoner i FN.

Også Honduras utenriksminister Lisandro Rosales deltok på åpningen.

Honduras er det fjerde landet til å åpne en ambassade i Israels hovedstad Jerusalem, etter USA, Guatemala og Kosovo. I tillegg har EU-landene Tsjekkia og Ungarn ambassadekontor i byen. Tsjekkia åpnet sitt ambassadekontor tidligere i år.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart