Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Den israelske rødvinen Barkan Special Reserve Merlot er ny av året på Vinmonopolet.no. Alle vinene kan bestilles til din nærmeste butikk.
Den israelske rødvinen Barkan Special Reserve Merlot er en av de nye vinene som er tilgjengelig på Vinmonopolet.

Mer enn dobling av israelske viner på Vinmonopolet

På Vinmonopolet.no kan du nå velge mellom 7 ulike israelske viner.

For å lage flere slike artikler og drive MIFFs arbeid trenger vi 5 nye medlemmer denne uken. Klikk her

Antallet israelske viner tilgjengelig gjennom Vinmonpolet.no øker stadig. I flere år var det bare rødvinen Gamla Cabernet Sauvignon eller hvitvinen Yarden Chardonnay som var tilgjengelig, begge merket under opprinnelsesland «Øvrige» fordi de er produsert på Golan-høyden. I 2017 kom en musserende vin, Gamla Nature Brut.

I løpet av det siste året er antallet israelske vin mer enn doblet. Rødvinen Gamla Sangiovese fra Golan er kommet til, i tillegg er det nå tre produkter som kategoriseres med Israel som opprinnelsesland

Det som MIFF skrev i 2017 gjelder fremdeles:

Noen boikotter all alkohol, og dette tilbudet er ikke for dere.

Andre boikotter bare israelsk alkohol, noe som er umoralsk og hindrer fred. Noen innvender at vinen kommer fra Golan, men det er ingenting i folkeretten som forbyr handel med varer produsert i okkuperte områder. Israel har for øvrig annektert Golan-høyden etter at området ble lovlig okkupert i en forsvarskrig i 1967.

Men til dem som uansett vil nyte champagne til jule- og nyttårsfester, og som ønsker å fremme norsk samhandel med Israel på kjøpet sier vi: L’chaim!

Bestiller du fra Vinmonopolet.no nå, vil det gå noen dager og så får du en SMS når du kan hente flaskene dine på nærmeste butikk.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart