Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

NRK pisker opp folket til kamp mot den jødiske staten

Skjermdump fra nrk.no 9. juni 2024.
Hvis du trodde NRK hadde et gram igjen av integritet, troverdighet eller andre av de fine ordene i Vær Varsom-plakaten og NRK-plakaten.

NRK publiserte 8. juni en av sine verste saker noensinne, og lista er svært høy.

Saken til journalistene Helene Solheim og Kirsti Kringstad om «krigen i Gaza» blir profilert på forsiden med «sju ting du kan gjøre om du vil hjelpe»

Allerede i ingressen kommer anklagen om barnemord mot Israel. Dette er en klassisk løgnanklage mot jødene som nå blir rettet mot den jødiske staten. Les mer om de falske anklagene om barnemord.

– Det finnes ikke bevis på at Israel har gjennomført vilkårlig bombing eller gjort sivile i Gaza til mål. Ikke en eneste aksjon, skrev den amerikanske eksperten på urban krigføring, John Spencer, i mars. Andelen sivile tap på Gaza-stripen er historisk lav for moderne urban krigføring. Barn er kraftig underrepresentert blant de drepte i forhold til sin andel av befolkningen. Hamas sine dødstall er ellers lite troverdige.

Sammen med to anti-israelske politikere, en anti-israelsk student og lederen for Palestinakomiteen har journalistene så satt opp en liste med syv ting man kan gjøre. For «nordmenn har en plikt til å bry seg», sier utviklingsminister Anne Beathe Tvinnereim (Sp). Her er MIFFs kommentarer til de syv punktene.

 1. «Gi penger.» Det kan være bra å gi penger til humanitær støtte for Gaza, men flere av organisasjonene som NRK nevner er politiske, og går inn for at verdens eneste jødiske stat skal forsvinne. Enda flere av organisasjonene har brukt kraftig anti-israelsk retorikk.
 2. «Les deg opp.» Her er vi enig. Men les ikke bare NRK og Palestinakomiteen, men også israelske perspektiv.
 3. «Sjekk hva skolen eller jobben din gjør.» Her begynner NRK å bevege seg fullstendig over i mørk propaganda. De misbruker MIFF-medlemmers og andre Israel-venners skattepenger for å få flest mulig av lesernes arbeidsgivere og skoler til å straffe Israel.
 4. «Delta på arrangement.» Det er ikke MIFF-møter, konferanser og støttemarkeringer NRK vil at du skal delta på.
 5. «Oppfordrer til boikott.» NRK-plakaten krever at «NRK skal være redaksjonelt uavhengig og være balansert over tid». Men nei, her publiserer de en sak som pisker opp befolkningen til boikott av verdens eneste jødiske stat. Boikottbevegelsen av Israel har politiske krav som ikke handler om gjøre slutt på Gaza-krigen, men å fjerne Israel som en jødisk stat.
 6. «Si fra til politikerne.» Igjen er det anti-israelsk aktivitet NRK pisker opp til. De vil ikke at folk skal si fra til politikerne hvor kvalme de er av at norske skattepenger går til belønning av terrorister og til indoktrinering i jihad og jødehat.
 7. «Signer opprop.» Igjen er det bare anti-israelske opprop.

Som skattebetaler i Norge er det du som finansierer NRK. Hvis du reagerer på at dine penger blir misbrukt til å oppflamme til kamp mot den jødiske staten, send din protest til info@nrk.no nå. Du kan også ringe inn til 23 04 70 00 (lørdag og søndag 13-20, hverdager 08-22).

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

 1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
 2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
 3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
 4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart