Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

MIFF starter ny annonsekampanje i storbyavisene

Denne MIFF-annonsen kommer i Adresseavisen, Aftenposten, Bergens Tidende, Fædrelandsvennen og Stavanger Aftenblad fredag 1. august 2014.
Denne MIFF-annonsen kommer i Adresseavisen, Aftenposten, Bergens Tidende, Fædrelandsvennen og Stavanger Aftenblad fredag 1. august 2014.
Fra fredag 1. august til torsdag 14. august skal MIFF ha daglige annonser i de fem storbyavisene Adresseavisen, Aftenposten, Bergens Tidende, Fædrelandsvennen og Stavanger Aftenblad.

MIFF har allerede gjennomført en annonsekampanje med helsides annonser i flere av landets største aviser.

Den første annonsen i den nye kampanjen kommer i morgen og ser ut slik som i toppen av denne artikkelen.

Hvorfor? MIFF ble etablert på 1970-tallet for å formidle israelernes perspektiver i den norske Midtøsten-debatten. Fordi de store mediene fortsatt svikter i å formidle israelernes beste argumenter, og i stor grad gjør seg selv til talerør for deres fiender, bruker MIFF de kanaler vi kan for å nå ut med informasjon som kan skape større forståelse for Israel og det jødiske folk. Les mer om hva MIFF står for!

Synes du det er viktig at også israelske argumenter kommer fram i Norge? Bli medlem av MIFF i dag!

De 12 annonsene som inngår i kampanjen vil alle ha ulik tekst, men lik utforming. På nettsiden til MIFF vil det daglig bli publisert en artikkel i relasjon til hver annonse med mer info og lenker til bakgrunnsstoff.

Vi trenger din hjelp!
Denne annonsekampanjen i hovedavisene i Norges største byer koster et sekssifret beløp, slik også kampanjen i juli gjorde. MIFF hadde i utgangspunktet ikke budsjett til tiltakene, men vi stoler på at våre medlemmer og andre støttespillere igjen vil vise støtte i en ekstra vanskelig tid for Israel!

På forhånd hjertelig takk!
Slik gir du din øremerkede gave til annonsekampanjen

  • Gi et fritt gavebeløp til MIFFs konto: 78770654539
    [husk: gaver over 500 kroner gir rett til skattefradrag!]
  • Oppgi KID-nummer mottatt i e-post eller giro fra MIFF ved betaling, alternativt dersom dette ikke er tilgjengelig eller du er ny giver skriv i meldingsfeltet «Annonsekampanje august 2014».

Husk skattefradrag!
Sender du MIFF ditt personnummer og navn registrert i folkeregisteret, vil du få skattefradrag for summen av dine gaver til MIFF (over 500 kroner) fra og med i år! For hver 1000 kroner du gir i frivillig bidrag til MIFFs informasjonsarbeid, kan du nå få 270 kroner mindre i skatt! Send inn info til post@miff.no.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart