Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Twitter MIFF Elon Musk
MIFF sender brev til Elon Musk og Twitter-ledelsen.

MIFF ber Elon Musk innføre antisemittisme-definisjon

I et brev til Elon Musk ber MIFF og 180 andre organisasjoner om effektive tiltak mot antisemittisme på Twitter.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Med Israel for fred (MIFF) sendte i går et brev til Twitters ledelse, der vi krever mottiltak mot antisemittiske ytringer i det sosiale mediet. MIFF sender brevet sammen med en internasjonal koalisjon av 180 andre organisasjoner. Du kan også undertegne brevet personlig her.

– Vårt hovedkrav til Elon Musk og Twitter-ledelsen er at de tar i bruk IHRAs arbeidsdefinisjon på antisemittisme, og at ytringer som kommer inn under denne blir merket med advarsel som annen misinformasjon, forklarer Conrad Myrland, daglig leder i MIFF. Musks team kan også finne andre teknologiske løsninger for å begrense jødehat på plattformen.

Brevet inneholder lenke til en database hvor det er samlet over 2.400 eksempler på antisemittisk innhold på Twitter.

IHRA-definisjonen på antisemittisme er støttet av 38 land, 320 delstater, fylker og kommuner, 314 utdanningsinstitusjoner og 194 internasjonale institusjoner og organisasjoner.

Onsdag kl. 18 norsk tid er det planlagt en Twitter-storm for å gi brevet oppmerksomhet. Dersom du vil støtte aksjonen, send og retvitre meldinger med hashtaggene #AdoptIHRA og #DefineItToFightIt etter onsdag 16. november kl. 18.

Du kan også bruke grafikkene under.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart