LO går inn for en politikk som vil utslette verdens eneste jødiske stat, samtidig som de heier fram arabisk stat nummer 22 og muslimsk stat nummer 57. Bildet er fra 1. mai i Oslo 2017. (Foto: Roland Baltzersen)
LO går inn for en politikk som vil utslette verdens eneste jødiske stat, samtidig som de heier fram arabisk stat nummer 22 og muslimsk stat nummer 57. Bildet er fra 1. mai i Oslo 2017. (Foto: Roland Baltzersen)

LO-medlem siden 1974: – Jeg er skamfull over holdningene jeg indirekte har støttet

Mange sier de vil melde seg ut av LO etter boikottvedtaket fredag. I MIFF fosser det inn med nye medlemmer.

En mann fra Buskerud skrev følgende melding til MIFF fredag ettermiddag.

– Ja jeg tar avstand fra LOs boikott av Israel. Jeg har vært medlem av LO siden 1974. I dag meldte jeg meg ut. At jeg indirekte har støttet både holdninger, agitasjon og retorikk gjør vondt. Ja, jeg er faktisk skamfull. Mine forsikringer blir ivaretatt av et annet selskap som er minst like gode, og på mange områder både bedre og billigere. Jeg har ikke Facebook, men vil uansett dele utmeldelsen med dere, skrev han.

Allerede i februar skrev MIFF: På LO-kongressen i mai «er det også stor fare for at omlag tre hundre delegater vedtar boikott av verdens eneste jødiske stat over hodet på sine 910.000 medlemmer». Er du klar til å melde deg ut i protest, spurte MIFF.

Som forventet kom det forslag om full Israel-boikott fra EL og IT Forbundet og LO-Oslo. MIFF påpekte før kongressen at ordlyden i LO-sekretariatets forslag gir støtte til  en politikk der verdens eneste jødiske stat forsvinner. MIFF påpekt også at uttalelsen bygger på fake news og vi har foreslått hva LO BURDE si om Israel. Bare noen timer før boikottvedtaket gjorde vi faktasjekk på det siste nye avsnittet som LO inkluderte i sin uttalelse i løpet av konferansen.

I sosiale medier ser vi mange som sier de har meldt seg ut eller kommer til å melde seg ut på mandag. En snarest mulig reaksjon vil sende sterkest signal til forbundene.

Hvis jeg var medlem i LO, ville jeg meldt meg ut på dagen, sier MIFFs grunnlegger Jan Benjamin Rødner.

Ikke alle tenker bare på utmeldinger. De tenker også på å melde seg inn i Med Israel for fred – organisasjonen som står fremst i den politiske kampen for Israel i Norge.

Om lag 22 timer etter LOs vedtak har MIFF fått over 140 nye medlemmer, og det fortsetter å strømme inn. Klikk her for å bli medlem du også! (Det tar kun 1-2 minutt.) MIFF er nå bare drøyt hundre medlemmer unna fra å være tilbake over 10.000 medlemmer. Vi oppmuntrer alle våre medlemmer til å verve venner og familie. Tilby deg å legge dem inn i skjemaet.

 

Klikk her for å bli Fast for Israel!

Gi din gave til MIFFs informasjonsarbeid med Vipps 39881 eller gi en gave med SMS i skjemaet nederst i artikkelen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart