Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Avtroppende LO-leder Gerd Kristiansen går rundt på LO-kongressen med skjerf der Israel er fjernet fra kartet. (Faksmile fra LO-Aktuelt nr. 9-2017.)
Avtroppende LO-leder Gerd Kristiansen går rundt på LO-kongressen med skjerf der Israel er fjernet fra kartet. (Faksmile fra LO-Aktuelt nr. 9-2017.)

Se nøye på logoen om du fortsatt er i tvil om LO er fiendtlig innstilt mot Israel

Gir ikke den minste plass til jødenes stat.

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Fredag 12. mai vedtok LO full boikott og politikk som vil utslette Israel.

Du synes kanskje MIFF har brukt sterke ord når vi har hevdet at LO vil utslette verdens eneste jødiske stat? Om så er, ta en nøye titt på logoen som avtroppende LO-leder Gerd Kristiansen bar på brystet under LO-kongressen. Det er logoen til Palestinian General Federation of Trade Unions (PGFTU), LOs palestinske søsterorganisasjon.

Logoen til PGFTU.
Logoen til PGFTU.

Kartskissen i logoen viser områdene Gaza-stripen, Israel og Vestbredden samlet som et område, farget i islams grønne farge. Israel er borte fra kartet. Det er akkurat som MIFF har hevdet – LOs politikk vil føre til en framtid der verdens eneste jødiske stat er borte og jødene i området igjen kommer under muslimsk dominans.

MIFF har loset LO-medlemmene gjennom det som ikke lenger er kosher og gitt veiledning til dem som vil melde seg ut av LO. Vi har også noen særskilte ord til mannen som sørget for boikottvedtaket.

MIFF har publisert leserbrev fra en som meldte seg ut av LO og påpekt et gapende og stort hull i LOs Israel-boikott.

 

  • Har du venner og slektninger som fortsatt ikke er utmeldt av LO? Ta en alvorsprat med dem! Har du venner og slektninger som fortsatt ikke er medlem av MIFF? Ring til dem nå og si at du kan melde dem inn. Bruk dette registreringsskjemaet.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart