Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Se nøye på logoen om du fortsatt er i tvil om LO er fiendtlig innstilt mot Israel

Avtroppende LO-leder Gerd Kristiansen går rundt på LO-kongressen med skjerf der Israel er fjernet fra kartet. (Faksmile fra LO-Aktuelt nr. 9-2017.)
Avtroppende LO-leder Gerd Kristiansen går rundt på LO-kongressen med skjerf der Israel er fjernet fra kartet. (Faksmile fra LO-Aktuelt nr. 9-2017.)
Gir ikke den minste plass til jødenes stat.

Fredag 12. mai vedtok LO full boikott og politikk som vil utslette Israel.

Du synes kanskje MIFF har brukt sterke ord når vi har hevdet at LO vil utslette verdens eneste jødiske stat? Om så er, ta en nøye titt på logoen som avtroppende LO-leder Gerd Kristiansen bar på brystet under LO-kongressen. Det er logoen til Palestinian General Federation of Trade Unions (PGFTU), LOs palestinske søsterorganisasjon.

Logoen til PGFTU.
Logoen til PGFTU.

Kartskissen i logoen viser områdene Gaza-stripen, Israel og Vestbredden samlet som et område, farget i islams grønne farge. Israel er borte fra kartet. Det er akkurat som MIFF har hevdet – LOs politikk vil føre til en framtid der verdens eneste jødiske stat er borte og jødene i området igjen kommer under muslimsk dominans.

MIFF har loset LO-medlemmene gjennom det som ikke lenger er kosher og gitt veiledning til dem som vil melde seg ut av LO. Vi har også noen særskilte ord til mannen som sørget for boikottvedtaket.

MIFF har publisert leserbrev fra en som meldte seg ut av LO og påpekt et gapende og stort hull i LOs Israel-boikott.

 

  • Har du venner og slektninger som fortsatt ikke er utmeldt av LO? Ta en alvorsprat med dem! Har du venner og slektninger som fortsatt ikke er medlem av MIFF? Ring til dem nå og si at du kan melde dem inn. Bruk dette registreringsskjemaet.

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart